Cate Blanchett: Η επιτομή της κομψότητας με αλλεπάλληλες εμφανίσεις πρωινές & βραδινές - Η κυρία Πρόεδρος έσκισε (φωτό)

Η υπέροχη κυρία Πρόεδρος... 

Στη Βενετία βρίσκεται αυτές τις ημέρες η κομψότατη ηθοποιός Cate Blanchett, λόγω του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους κόκκινο χαλί: Το πρώτο μετά την παγκόσμια καραντίνα στη Βενετία – Οι καλύτερες εμφανίσεις, φουστάνια, χτενίσματα, αξεσουάρ (Φωτό)

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια, προεδρεύει για ακόμη μία χρονιά στο Φεστιβάλ και έτσι οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, αλλά και οι πρωινές, ήταν πολλές.

 

 

 

 

Η Blanchett, φορώντας την μάσκα της και τα υπέροχα σύνολά της, πήρε για ακόμη μία φορά "Άριστα", καθώς οι στυλιστικές της επιλογές είναι πάντα άψογες.

 

 

 

 

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο instagram, συχνά επιλέγει κομψό ανδρόγυνο look, ενώ άκρως εντυπωσιακές είναι και οι τουαλέτες της για τις red carpet εμφανίσεις της. 

 

 

 

 

Με Αrmani jumpsuit πόζαρε πριν από λίγες ημέρες, ενώ δεν δίστασε να φορέσει στο κόκκινο χαλί ένα φόρεμα του σχεδιαστή Esteban Cortazar, το οποίο είχε φορέσει για πρώτη φορά πριν από 5 χρόνια. 

Έκανε την αρχή με ένα φόρεμα του σχεδιαστή Esteban Cortazar, το οποίο είχε φορέσει για πρώτη φορά πριν από 5 χρόνια.

 

 

Η Blanchett είχε φορέσει την εν λόγω τουαλέτα σε μία πρεμιέρα το 2015 και με τον τρόπο αυτό θέλησε να τονίσει την αλόγιστη σπατάλη που γίνεται, ακόμη και στη βιομηχανία της μόδας, με τα φορέματα που οι stars φορούν συχνά μόνο μία φορά.

 

 

Στη συνέχεια, επέλεξε να φορέσει ένα ακόμη σύνολο το οποίο είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα deux pieces, το τοπ του οποίου προέκυψε από το Alexander McQueen φόρεμα που φορούσε στα βραβεία BAFTA του 2016.

 

 

Δύο ακόμη looks της στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας έχουν ξαναφορεθεί στο παρελθόν: Αυτό το πορτοκαλί κοστούμι του σχεδιαστή Dries Van Noten, καθώς και το κεντημένο Alberta Ferreti, τα είχε επιλέξει ξανά μέσα στο 2018. 

 

 

 

 

Η κυρία Πρόεδρος μιλά συχνά υπέρ της ανακύκλωσης και επιλέγει να φορά ξανά ρούχα που έχει φορέσει και στο παρελθόν, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα. 

 

 

Bravo, Cate!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ