H Aνθή Βούλγαρη και ο καλογυμνασμένος σύζυγός της καβάλα πάνω στ’ άλογο ζουν το δικό τους παραμύθι: Όσοι αγαπάμε ήταν δίπλα μας

Ένας ονειρεμένος γάμος... 

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη και ο αγαπημένος της σύντροφος, Κώστας Κωνσταντινίδης.

 

 

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο, ενώ η νύφη και ο γαμπρός έφτασαν πάνω σε άλογα στην εκκλησία.

 

 

Δείτε επίσης: Ρομαντικός γάμος στο Πήλιο για την δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη - Με άλογα έφτασε στην εκκλησία το ζευγάρι, με καουμπόικες μπότες η νύφη (φωτό)

 

Η δημοσιογράφος ανέβασε πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου στην οποία είναι πάνω στο άλογο και γράφει: Στο μαγικό βουνό των Κενταύρων.. ''Στο χωριό που μεγάλωσα.. Πλάι πλάι.. Ζήσαμε το δικό μας παραμύθι. Όσοι αγαπάμε και μας αγαπούν ήταν δίπλα μας. Θα θέλαμε να έχουμε προσκαλέσει περισσότερους, λόγω των συνθηκών όμως δεν μπορέσαμε. Ξέρουμε πως όσοι δεν λάβατε το προσκλητήριο έχετε κατανόηση. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας''.

Να σημειώσουμε πως κουμπάροι  του ζευγαριού ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και δυο ακόμη φίλοι της νύφης και του γαμπρού. Η Κατερίνα Καινούργιου η οποία θα ήταν η τέταρτη κουμπάρα απουσίαζε, αφού βρισκόταν στα γυρίστματα της εκπομπής της ''Ευτυχείτε''....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ