Σταμάτης Κραουνάκης: Είμαι panerotic άτομο – Μπορώ να ερωτευτώ και τζιτζίκι! (βίντεο)

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε για τις δηλώσεις που έκανε ότι είναι “panerotic”κι ότι μπορεί να ερωτευτεί και ένα τζιτζίκι.

 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε σήμερα στην  κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη και  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό AntiVirus: «Είχα κάθε δικαίωμα να δώσω ένα φως στους νεότερους ανθρώπους να ξεφοβηθούν για το ποιοι είναι. Είναι αλήθεια πως είμαι panerotic. Είμαι ένα ον διαθέσιμο στο σύμπαν να με εκμεταλλευτεί ερωτικά όπως γουστάρει» ανέφερε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, προσθέτοντας: «Είμαι 65 χρόνων και βεβαίως είμαι ερωτευμένος απλώς δεν έχω πάντα αντικείμενο ανθρώπινο απέναντί μου. Μπορώ να ερωτευθώ και ένα τζιτζίκι».

Σε σχετική ερώτηση για το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε talent show, όπου μάλιστα ακούστηκε ότι του προτάθηκαν 100.000 ευρώ για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή, απάντησε ο ίδιος:
«Τηλεόραση δεν κάνω γιατί δεν είχα καμία σοβαρή κρούση. Δεν πάω στα talent shows, τα σιχαίνομαι. Είναι εγκληματικά και δεν τα θέλω. (…) Λίγα δίνουν για τα μούτρα μου. Αν πρέπει να με αγοράσουν για ένα ποσό, σίγουρα δεν είναι το σωστό (τα 100.000 ευρώ) για μια πρόταση» κατέληξε.

 

 

 

Σε ότι αφορά τους νέους καλλιτέχνες ανέφερε ότι δεν βρίσκει κάτι που να τον ενθουσιάσει, παρατήρησε ωστόσο ότι βλέπει μια τάση για ποιότητα, κάτι που δεν είναι κακό, καθώς όπως είπε «η τάση αυτή θα τους αφήσει και ρεπερτόριο». Αναφέρθηκε μάλιστα και στο τραγούδι Αθήνα μου, του Κωνσταντίνου Αργυρού που όπως είπε θυμίζει Μικρούτσικο και του αρέσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ