Μαρία Κίτσου: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση της με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο- «Οι ταμπέλες δεν με αφορούν» (βίντεο)

Όσα είπε για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της... 

Η Μαρία Κίτσου, η "Λενιώ" της δημοφιλούς σειράς "Άγριες Μέλισσες", βρέθηκε ως καλεσμένη στην πρεμιέρα του "Πρωινού" του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα περίπου 14 κιλά που έχασε την περίοδο της καραντίνας, αλλά και την σχέση της με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. 

«Έχασα περίπου 12-14 κιλά... Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική, αλλά κυρίως έκανα μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά... Διεκόπη η αγωγή και επέστρεψα στα παλιά μου κιλά» ανέφερε η ίδια.

 

Όσον αφορά την πολυσυζητημένη σχέση της με τον, συμπρωταγωνιστή της, τον "Λάμπρο" του σίριαλ, Δημήτρη Γκοτσόπουλο, η ίδια είπε «Με τον Δημήτρη, καταρχάς, είμαστε πολύ καλοί συνάδελφοι. Γνωριστήκαμε στις "Άγριες Μέλισσες", κολλήσαμε αμέσως, δέσαμε, τον θεωρώ πολύ δικό μου άνθρωπο...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gkotsopoulos Dimitris (@dimitris.gkotsopoulos.official) on

Συμπλήρωσε, δε, «Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον θαυμάζω, με εμπνέει η στάση του και στη ζωή και στην τέχνη... Είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος, με ζωντάνια, σου δίνει δύναμη η συντροφιά μαζί του... Οι ταμπέλες δεν με αφορούν καθόλου. Κρατάμε αυτό, είμαστε πάρα πολύ κοντά, είναι σπάνιο αυτό που έχουμε...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ