Εντυπωσιακά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε - Trendy παραλλαγές (Φωτό)

Υπέροχα σχέδια...

Οι γυναίκες που δουλεύουν σε γραφείο οφείλουν να έχουν ένα πιο επίσημο ύφος. Υπάρχουν ένα σωρό συνηθισμένα χτενίσματα που μπορούν να δημιουργηθούν για το γραφείο, όπως είναι τα υπέροχα κοντά κουρέματα, με ή χωρίς φιλάρισμα, οι κότσοι, οι αλογοουρές ή οι πλεξούδες.

Ανεξάρτητα από το ποιο χτένισμα θα επιλέξετε να κάνετε, αυτό που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι τα μαλλιά σας να μην έχουν πιτυρίδα, κάτι το οποίο είναι ικανό να καταστρέψει ολόκληρο το χτένισμα σας. Εκτός αυτού, είναι σκόπιμο να κρατήσετε το χτένισμα σας στο γραφείο «τακτοποιημένο», δεδομένου ότι ένα βρώμικο ή απεριποίητο χτένισμα θυμίζει πάντα ανθρώπους χαμηλής αποτελεσματικότητας και χωρίς συνείδηση για την εικόνα τους. Τα προαναφερθέντα στοιχεία είναι αρκετά σημαντικά.

Επίσης, τα αξεσουάρ μαλλιών που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι συνηθισμένα και κατάλληλα για τις επίσημες περιστάσεις.

Δείτε λοιπόν 18 απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε!

Κότσος Updo

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (2)

Αυτό το χτένισμα είναι κατάλληλο για το γραφείο, μιας και όλα τα μαλλιά είναι πιασμένα μακριά από το πρόσωπο, αφού είναι στριφογυρισμένα σε έναν κότσο και στερεωμένα με τσιμπιδάκια.

Σέξι πλαϊνή πλεξούδα

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (3)

Πιάστε τα μακριά μαλλιά σας σε μια πλαϊνή πλεξούδα. Για να αποφύγετε το να δείχνουν πως δεν έχουν ζωντάνια, κρεπάρετε το επάνω μέρος του κεφαλιού σας για να του δώσετε όγκο.

Εκπληκτικό κοντό χτένισμα

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (4)

Αυτό είναι ένα υπέροχο και κομψό κοντό χτένισμα που είναι πολύ απλό να χτενιστεί και να διατηρήσει, έτσι είναι μια ιδανική επιλογή για τις πολυάσχολες κυρίες γραφείου.

Updo για μαλλιά μεσαίου μήκους

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (5)

Ξεκινάτε με μια ψηλή αλογοουρά την οποία στριφογυρνάτε προς τα μέσα και την στολίζετε με ένα υπέροχο κοκαλάκι – κόσμημα.

Επαγγελματικό χτένισμα για μαλλιά μεσαίου μήκους

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (6)

Το χτένισμα αυτό είναι απλό, αλλά δείχνει πολύ κομψό και επαγγελματικό. Τα ιδιαίτερα τσιμπιδάκια που το ολοκληρώνουν κάνουν το χτένισμα εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για μαλλιά με λεπτή τρίχα.

Χτένισμα γραφείου για ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (7)

Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα half up χτένισμα, στερεώνοντας τούφες τούφες τα μισά μαλλιά σας με τσιμπιδάκια, αφήνοντας τα υπόλοιπα να πέφτουν ανέμελα στους ώμους σας.

Ψηλή αλογοουρά

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (8)

Πρόκειται για μια διπλή αλογοουρά που προσθέτει επίπεδα στα μαλλιά σας και κάνει το χτένισμα υπέροχο. Αξίζει να σημειωθεί πως η πάνω αλογοουρά έχει κρεπαριστεί λίγο για να δώσει έξτρα όγκο στο όλο χτένισμα.

Sleek vixen: Υπέροχη εναλλακτική αλογοουρά

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (9)

Το χτένισμα sleek vixen μπορεί να αποτελέσει επίσης μια υπέροχη επιλογή για μια γυναίκα γραφείου. Πρόκειται για ένα χτένισμα που πηγαίνει σε ίσια μαλλιά.

Cheshunt Bun Updo

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (10)

Το Cheshunt bun είναι ιδανικό για το γραφείο. Ταιριάζει καλύτερα σε μαλλιά μεσαίου ή μακριού μήκους και μπορείτε αν θέλετε να ελέγξετε το μέγεθος του κότσου σύμφωνα με τον τύπο των μαλλιών σας.

Υφαντός χαμηλός κότσος

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (11)

Πρόκειται για ένα υφαντό χαμηλό κότσο που φαίνεται κομψός και επίσημος. Το επάνω μέρος του κεφαλιού έχει κρεπαριστεί, έτσι ώστε να δημιουργήσει έναν όμορφο συνδυασμό με τον κότσο.

Γρήγορο, αλλά χαριτωμένο χτένισμα για την δουλειά

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (12)

Πρόκειται για έναν χαριτωμένο και επίσημο πλεξοειδή κότσο. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε μια ψηλή αλογοουρά, να την κάνετε πλεξούδα και να την γυρίσετε δημιουργώντας έναν κότσο. Μπορείτε αν θέλετε να ολοκληρώσετε το χτένισμα με μια κορδέλα από αλυσίδα, έτσι ώστε να απομακρύνετε και τα υπόλοιπα μαλλιά από το πρόσωπο σας.

Πλαϊνή αλογοουρά

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (13)

Αυτή η πλαϊνή πλεξούδα κάνει την αλογοουρά σας πιο ιδιαίτερη και μοδάτη.

Lob

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (14)

Το συγκεκριμένο lob έχει μια πλαϊνη χωρίστρα και είναι ενιαίο. Για να το διατηρήσετε κομψό, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγη λακ.

Εύκολο αλλά κομψό χτένισμα για την δουλειά

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (15)

Αυτό ο χαμηλός κότσος είναι απλός στην δημιουργία του και κομψός για το γραφείο. Απλά πιάστε τα μαλλιά σας σε πλαϊνές πλεξούδες που ενώνονται προς τα πίσω σε έναν κότσο. Ένα τόσο απλό και γρήγορο χτένισμα.

Πλεξοειδής αλογοουρά

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (16)

Τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος γίνονται μια χαλαρή πλεξούδα και τα υπόλοιπα μαλλιά πιάνονται σε μια αλογοουρά. Τέλος, πάρτε μια τούφα και στριφογυρίστε την γύρω από το κοκαλάκι για να το κρύψετε.

Κοντό bob κούρεμα

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (17)

Αυτό το κοντό κούρεμα με τα απαλά επίπεδα δείχνει υπέροχο και πολύ γλυκό. Μπορεί να ταιριάξει σε πολλά σχήματα προσώπου. Εξάλλου, είναι εύκολο να το φτιάξετε και να το διατηρήσετε, απλά εφαρμόζοντας λίγη λακ.

Κοντό κούρεμα για λεπτά μαλλιά

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (18)

Τα κοντά κουρέματα συνήθως τα προτιμούν οι γυναίκες του γραφείου, μιας και δείχνουν «τακτοποιημένα» και είναι απλά στο να χτενιστούν, αναφέρει το beautetinkyriaki.

Pixie

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (19)

 

Απολαύστε λοιπόν την μέρα σας με στυλ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ