Νατάσα Βελιανίτη: Η νέα Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2020 – Όλες τις υποψήφιες έντυσε η Δέσποινα Μοιραράκη (Φωτό)

Όσα έγιναν στα λαμπερά καλλιστεία στο Ζάππειο

Τα 24α καλλιστεία Μις Παγκόσμιος Τουρισμός διοργανώθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο, με ασφάλεια και με όλους τους κανόνες του Υπουργείου Υγείαs, σύμφωνα με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24ος Μις Παγκόσμιος Τουρισμός και η Desmira Collection @desmira_collection είχε πρωταγωνιστικο ρόλο στην μοναδική τελετή που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο! Τα πανέμορφα κορίτσια ντύθηκαν με τις Αρχαικες φορεσιές Desmira σχεδιασμένες από τη κυρία Μοιραράκη ?Νικήτρια του διαγωνισμού η Ελληνίδα @natasha_velianiti ##misstourismworld #misstourism #misstourism2020 #desmira #desmiracollection #kaftans #womenstyle #women #woman #womensfashion @natasha_velianiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DESMIRA By Despina Miraraki (@desmira_collection) στις

Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Ελληνίδα Νατάσα Βελιανίτη και αναπληρωματική Μις Παγκόσμιος Τουρισμός η Βραζιλιάνα Καρίνα Φερέιρα, η οποία μάλιστα δέχτηκε και πρόταση αρραβώνων από γνωστό Έλληνα επιχειρηματία της Μυκόνου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MISS TOURISM 2020 ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Velianiti ? (@natasha_velianiti) στις

Δεύτερη αναπληρωματική αναδείχτηκε η Μις Κορέα Ναμί Γιο, Μις Τουρισμός Ευρώπη η Μις Αγγλία Άναμπελ Μέιζελ και Μις Φωτογένεια η Μις Λευκορωσία Αλερία Κίσκο.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν ο Πάνος Ζήνας, ο Θάνος Δρακόπουλος, η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Μάνος Δροσοφορίδης, η Ασημινα Ιγγλέζου, ο Γιώργοs Κωστούρος, η Τζένυ Οικονόμου, ο Μπάμπης Δανιηλίδης, ο Μίμιs Ματουάλι, ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Μάκης Δανάλης.

Ο Πανός Ζήνας ανέλαβε τα βραδινά φορέματα, ενώ η Δέσποινα Μοιραράκη -DESMIRA- δημιούργησε Αρχαϊκέs φορεσιές για όλες τις υποψήφιες.

 

Τη Νατάσα Βελιανίτη την έχουμε δει τηλεοπτικά στο πλευρό του Κώστα Μαρτάκη στην εκπομπή “Super Buzz” στο E TV, ωστόσο έχει εμφανιστεί και στις εκπομπές «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», «Πρωινό Σου-Κου» και «X-Factor».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MISS TOURISM PLANET 2020 ????❤️❤️ ?? ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasha Velianiti ? (@natasha_velianiti) στις

Έχει κάνει πασαρέλες για τους Λάσκαρης, ΝΙΚΟS-TAKIS και στα Exclusive designers week με PENELOPE DEMETRIOU, JOY Κουμεντάκου, Μάρκελος Νύκτας. Επίσης η Νατάσα έχει εργαστεί ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά παράλληλα με τις σπουδές της. Σε διαγωνισμό ομορφιάς έχει κερδίσει τον τίτλο «Μις Ελληνική ομορφιά».

Έχει ύψος 1,73. Στο παρελθόν έχει βρεθεί ένα βήμα πριν αναλάβει την ενότητα της μόδας σε εκπομπή της Μαρίας Λουίζας Βούρου στον Alpha.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ