Νέες φωτό από τη συναυλία του Μίνωα Μάτσα στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς – Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης με τις ξαδέρφες του & η Όλγα με τις αδελφές της (Φωτό & Βίντεο)

Μία υπέροχη βραδιά κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης... 

Στη συναυλία του συντρόφου της Μίνωα Μάτσα βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τις αδερφές της, Χριστίνα και Δανάη. Παρών ήταν και ο ξάδερφός τους, ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος έσπευσε να βγάλει μια φωτογραφία και με τις τρεις, την οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

 

 

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στον ανοιχτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, και είχε φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα δόθηκαν στη Hopegenesis με σκοπό τη μείωση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Στη σκηνή εμφανίστηκαν και οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη.

 

 

Στη φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει» έδωσε, φυσικά, το "παρών" ο πατέρας του γνωστού συνθέτη, Μάκης Μάτσας, γκουρού της ελληνικής δισκογραφίας, ο οποίος έχει αναδείξει τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδιστές, από τον Γιάννη Πάριο και τον Γιώργο Νταλάρα μέχρι την Χαρούλα Αλεξίου, αλλά και την Ελεονώρα Ζουγανέλη, από τη νέα γενιά.

 

 

 

 

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Μίνωας Μάτσας προανήγγειλε το επόμενο τραγούδι, το οποίο, όπως, είπε χαρακτηριστικά, είχε γράψει ο παππούς του, Μίνως Μάτσα και το είχε αφιερώσει στη γιαγιά του, Μαργαρίτα, λέγοντας της «Όταν βρίσκουμε τον άνθρωπό μας, τον κρατάμε για πάντα».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roman Agora @minosmatsas @hopegenesisorg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni ?? (@olgakefalogianni) στις

 

 

Η συγκεκριμένη ατάκα ενθουσίασε το κοινό, που την εξέλαβε ως υπαινιγμό και αφιέρωση στην αγαπημένη του Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ