Ο Μάικλ Ντάγκλας θυμάται πόσο ωραία πέρασε με τον Ντάνι Ντε Βίτο στα γυρίσματα της ταινίας «The War of the Roses» (Φωτό)

Δείτε το vintage στιγμιότυπο…

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 1968, τη χρονιά που συγκατοικούσαν σε ένα μικρό διαμέρισμα, όμως συνεχίζουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

 

O Ντάνι Ντε Βίτο είναι από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες του αμερικανικού κινηματογράφου. Έχει παίξει σε περισσότερες από 60 ταινίες και έχει ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο παρουσιαστικό του. Το ύψος του, 1,47 μ., ήταν το εισιτήριο για μια σπουδαία καριέρα στον κινηματογράφο.

Ο Μάικλ Ντάγκλας δεν είναι απλά ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος ηθοποιός, βραβευμένος δυο φορές με Όσκαρ, είναι ένας άνδρας που προέρχεται από μεγάλη οικογένεια στον χώρο του θεάματος γιος ενός θρύλου του Χόλιγουντ του Κερκ Ντάγκλας.

H φιλία του Μάικλ Ντάγκλας και του Ντε Βίτο κρατάει ήδη μισό αιώνα... Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό το Instagram, ο Ντάγκλας από τα γυρίσματα της ταινίας «The War of the Roses», φανερώνει ότι η φιλία αυτή θα μείνει …

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TBT Hanging on set with my pal #DannyDeVito! This is one of my favorite pictures of Danny and I from our film #TheWaroftheRoses over 30 years ago!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) στις

Ο Ντε Βίτο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όμως άλλαξε γνώμη όταν παρακολούθησε ένα μάθημα υποκριτικής. Αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και συγκατοίκησε με τον Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος ήταν συμφοιτητής του στη σχολή....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ