Στον εορτασμό της 77ης επετείου της απελευθέρωσης του Καστελορίζου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Φωτό & Βίντεο)

Υποδοχή Σακελλαροπούλου στο Καστελλόριζο

 

Στο Καστελόριζο βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την 77η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, παρακολούθησε τη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Κωσταντίνου και Ελένης και στη συνέχεια πρόκειται να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης Μεγίστης ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου του νησιού.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

 

Η ΠτΔ και θα επισκεφθεί πλοίο του πολεμικού ναυτικού, που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού, και θα καταθέσει στεφάνι τόσο στο μνημείο των πεσόντων στο λιμάνι όσο και στο μνημείο της κυράς της Ρω που βρίσκεται στην ομώνυμη βραχονησίδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

Την κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις εορτασμού, εκπροσωπούν, από την κυβέρνηση, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, και ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, από τη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Δωδεκανήσων Βασίλης Υψηλάντης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Δωδεκανήσων Νεκτάριος Σαντορινιός και από το ΚΙΝΑΛ ο βουλευτής Αθηνών Κώστας Σκανδαλίδης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ