Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις στην πρεμιέρα – Ο Δούκας θα κλείσει συμβόλαιο θανάτου & θα πυροβολήσουν την Ελένη (Φωτό & Βίντεο)

Η Λενιώ θα υποστεί πολλά βασανιστήρια...

Πρεμιέρα κάνει σήμερα ο 2ος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Απίστευτες ανατροπές μάς περιμένουν...

Η Θεοδοσία σοκαρισμένη απ’ τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου, σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της, όταν η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της, θα αλλάξει γι’ ακόμα μια φορά τα δεδομένα.

Η Ασημίνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό της», χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελένη και τον Νικηφόρο.

Παράλληλα στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί μεγάλη ευδαιμονία με τον ερχομό του νέου μέλους ενώ ο Νέστορας με την βοήθεια του Προύσαλη βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το ποιος είναι ο Κυπραίος. Η Δρόσω αποφασίζει να φύγει απ’ την «φυλακή» της…

Η ανάγκη όμως να ξαναδεί το παιδί της, θα φέρει νέες εντάσεις με την Ασημίνα. Την ίδια ώρα ο Λάμπρος καταρρακωμένος απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη. Θα παραδεχτεί η Ελένη όλη την αλήθεια για τον Σέργιο ή θα το κρύψει για να σώσει τη σχέση τους;

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη μάθουν για τον φόνο του παιδιού τους, θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα ώστε η Ελένη να "πληρώσει".

Αρχικά, ο Δούκας θα κλείσει συμβόλαιο θανάτου και θα πυροβολήσουν την Ελένη μέσα στο δικαστήριο, αλλά η σφαίρα τελικά θα σκοτώσει τη Θεοδοσία, η οποία δεν θα συνεχίσει στη δεύτερη σεζόν.

Έπειτα, όσο η Ελένη θα βρίσκεται στη φυλακή, η Μυρσίνη θα δωροδοκήσει τις συγκρατούμενές της για να τη δηλητηριάσουν, αλλά την τελευταία στιγμή η Λενιώ θα σωθεί.

Τα βάσανα της Ελένης στη φυλακή όχι μόνο δεν θα σταματήσουν, αλλά μέρα με τη μέρα θα γίνονται χειρότερα.

Η Λενιώ θα υποστεί πολλά βασανιστήρια τόσο από τις συγκρατούμενές της, όσο και από τον Διευθυντή, αλλά και τον Δεσμοφύλακα των φυλακών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους δύο θα βιάσει την Ελένη μέσα στη φυλακή, ενώ στη συνέχεια θα την ερωτευτεί παράφορα.

Επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την Λενιώ να μένει έγκυος μετά τον βιασμό της, χωρίς να το γνωρίζει, και πως όταν ο Δεσμοφύλακας και ο Διευθυντής το ανακαλύψουν θα προσπαθήσουν να της κάνουν έκτρωση εν αγνοία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ