Κέιτ Μίντλετον: Αυτές είναι οι 100 φωτογραφίες που συγκινούν από το lockdown – Τις επέλεξε για μεγάλη έκθεση των National Portrait Gallery (Φωτό & Βίντεο)

Ούτε 100, ούτε 200, αλλά 32.598 πορτρέτα υποβλήθηκαν στο #HoldStill2020

Τον Μάιο του 2020, στην καρδιά του πρώτου κύματος της πανδημίας, η Κέιτ Μίντλετον είχε ζητήσει από τους βρετανούς να αναρτήσουν τις καλύτερες φωτογραφίες από τις οικογένειές τους, τον τρόπο εργασίας και ζωής τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της αντιμετώπισης των συνεπειών του πρώτου χτυπήματος του κορωνοϊού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις

Ούτε 100, ούτε 200, αλλά 32.598 πορτρέτα υποβλήθηκαν στο #HoldStill2020. Απ′ αυτά έγινε επιλογή 100 φωτογραφικά κλικ, τα οποία και θα παρουσιαστούν σε διαδικτυακή έκθεση που ξεκινά σήμερα όπως είχε ανακοίνωσε η δούκισσα του Κέιμπριτζ σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram .

Σ′ αυτό μιλούν η ίδια αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο διευθυντής της National Portrait Gallery, Νίκολας Κουλινάν, η συγγραφέας και ποιήτρια, Λεμ Σίσεϊ ο επικεφαλής - νοσηλευτής για την Αγγλία, Ρουθ Μέι κι η νικήτρια του θεσμού, 2018 Portrait of Britain, Μύριαμ Γουαχίντ.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η DailyMail, μια επιλογή από τις 100 που ξεχώρισαν θα παρουσιαστεί επίσης σε πόλεις και περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο DailyMail…

 

Στιγμιότυπα που συγκινούν τους πάντες…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ