“Έχω 2 ράμματα” λέει ο καθηγητής που έφαγε κουτουλιά από τον πατέρα του μαθητή στα Χανιά – Ο καβγάς για την άρνηση της μάσκας (Βίντεο)

Ο πατέρας του μαθητή συνελήφθη από τις Αρχές,

 

Στα Χανιά τα πράγματα έφτασαν στα «άκρα» όταν ένας γονιός συνόδευσε το πρωϊ στο σχολείο το παιδί του και όταν ο δάσκαλος του είπε ότι το παιδί δεν μπορεί να μπει στην τάξη χωρίς μάσκα, τότε τον χτύπησε με τον κεφάλι του. Ο πατέρας μίλησε στο MEGA και στο LIVE NEWS, παραδέχτηκε την πράξη του και αξία έχει και το πως επιχειρεί να εξηγήσει τα όσα έκανε.

«Και το πιάνει το παιδί μου από το χέρι και του επιβάλλει να βάλει την μάσκα, τρόμαξε το παιδί μου φοβήθηκε λέει δεν θέλω να ξανά πάω σχολείο. Εεε και φοβήθηκε το παιδί μου και το είδα κλαμένο και του έμπηξα μια κουτουλιά.»

Όπως έγινε γνωστό χθες ο πατέρας του μαθητή συνελήφθη από τις Αρχές, παραδέχθηκε την πράξη, ωστόσο όπως ισχυρίστηκε το παιδί του πιέστηκε αρκετά από τον εκπαιδευτικό για να φορέσει μάσκα εντός του σχολείου στα Χανιά.

Πώς έγινε ο ξυλοδαρμός του καθηγητή από τον γονέα

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Πρόεδρος ΕΛΜΕ Χανίων, Γ. Κυριακάκης, για το περιστατικό του ξυλοδαρμού καθηγητή από γονιό για τη μάσκα.

Επίσης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση θεωρώντας ότι τα μέτρα προστασίας που ελήφθησαν για το άνοιγμα των σχολείων δεν είναι επαρκή.

«Ο εκπαιδευτικός δεν απαγόρευσε την είσοδο του μαθητή στο σχολείο. Καθηγητές στην είσοδο μοίραζαν μάσκες. Ο συνάδελφος ήταν 10-15 μέτρα πιο μέσα. Το παιδί πέρασε από την είσοδο δίχως να πάρει και τότε του έγινε μια παρατήρηση με ευγενικό τρόπο ότι πρέπει να φορέσει μάσκα όπως και τα άλλα παιδιά.

Τότε ενώ ο εκπαιδευτικός και το παιδί περπατούσαν στο προαύλιο δίχως να έχουν σωματική επαφή ο γονιός πέρασε εντός του προαυλίου, τον τράβηξε από τον ώμο και τον κουτούλησε στο πρόσωπο.

Ηταν μια απρόκλητη επίθεση. Δεν υπήρξε διαξιφισμός μεταξύ γονιού-καθηγητού. Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, θα τα πουν αυτά στα δικαστήρια», σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ.

 

Σημειώνεται ότι μετά την επίθεση ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ όπως λέει ο ίδιος έχει δύο ράμματα στο μέτωπο μετά την κουτουλιά που δέχθηκε.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ