Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με χιούμορ αντιμετώπισε τον "θάνατο" στη Wikipedia, ακολούθησε "βροχή" αντιδράσεων από τους followers (φωτό)

Την... πέθανε στις 10 Σεπτεμβρίου η Wikipedia!

Κάτι... απίστευτο συνέβη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στο instagram, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια η Wikipedia την... πέθανε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2020.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

 

Ανήμερα της πρεμιέρας της νέας της εκπομπής στον Alpha "Pop up", η Ηλιάνα αντιλήφθηκε πως παρουσιάζεται ως... νεκρή, με την ίδια να το αναρτά και στα social media!

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε ευχαριστώ Θεέ μου 🙏🏻 Σας ευχαριστώ όλους ❤️

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

 

Η Ηλιάνα αντιμετώπισε με χιούμορ τον... "θάνατό" της, σχολιάζοντας «Σε ευχαριστώ Θεέ μου... Σας ευχαριστώ όλους», ενώ "βροχή" έπεσαν και τα comments από τους - επώνυμους και μη- followers της!

Η Ναταλία Γερμανού της έγραψε «Πολύ τσαχπίνα είσαι για φάντασμα», ενώ η συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρόγιαννη, έσπευσε να σχολιάσει «I see dead people δηλαδή;». 

Με πολύ χιούμορ αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο γεγονός, λοιπόν, οι followers της Ηλιάνας, ρωτώντάς την αν... πήγε στην κηδεία της, τονίζοντας πως... το έκανε και αυτό, ενώ πολλοί μιλήσαν και για... ανάσταση!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση διασκέδασε, όπως βλέπουμε, τόσο την Ηλιάνα, όσο και τους followers της!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ