Η βουλευτής, Σάβια Ορφανίδου γέννησε μια κορούλα με δωρητή σπέρματος: «Είχα φτάσει 39 ετών & ένιωθα ότι κάτι έλειπε» (Φωτό)

«Με τη Δέσποινα, η ζωή μου άλλαξε»

Σαράντα μέρες μετά τον τοκετό, η βουλευτής, Σάβια Ορφανίδου, εμπιστεύεται το περιοδικό Beautiful People και φωτογραφίζεται με την κορούλα της και μίλησε για το θαύμα που βιώνει.

«Με τη Δέσποινα, η ζωή μου άλλαξε». Οι πρώτες μέρες, η εξομολόγηση για τη δύσκολη διαδικασία της εγκυμοσύνης με δότη και η επιθυμία της να ερωτευτεί και να κάνει και άλλο παιδί.

 

 

«Από την ώρα που γέννησα, ήταν λες και η ζωή μου μπήκε σε μια νέα εποχή. Ανέλαβα τον πιο ιερό, τον πιο συγκλονιστικό ρόλο της ζωής μου, έναν ρόλο που δεν θα άλλαζα με τίποτε και κάθε μέρα είναι και μια αποκάλυψη.

 

 

Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι απ’ αυτήν και νομίζω πως και αυτή άρχισε να με συνηθίζει. Θα κάνουμε πολλά χρόνια μέχρι να μάθουμε η μία την άλλη αλλά εδώ είμαστε να κάνουμε αυτό το όμορφο ταξίδι μαζί».

 

 

Η Κύπρια πολιτικός δεν δίστασε, από την πρώτη στιγμή, να μιλήσει δημόσια και να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να βιώσει το θαύμα της μητρότητας με δότη σπέρματος.

«Είχα φτάσει 39 χρονών και ένιωθα ότι κάτι έλειπε και ήξερα μέσα μου ότι ήθελα να κάνω παιδί, αλλά δεν ήξερα πώς, λόγω της κατάστασης. Θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με μια φίλη μου και μου είπε: «Γιατί δεν το κάνεις μόνη σου; Τόσες γυναίκες το κάνουν, έχουν αλλάξει οι εποχές». Ήταν το κλικ που χρειαζόμουν και λίγες μέρες μετά το οριστικοποίησα μέσα μου».

 

 

Ήταν Δεκέμβριος του 2018. Αφού συμβουλεύτηκε τον γυναικολόγο της, προχώρησε στη διαδικασία. Η δεύτερη εξωσωματική προσπάθεια, έφερε το ποθητό αποτέλεσμα και μάλιστα λίγες μέρες πριν μπει στην Βουλή.

 

 

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουλίου και η ευτυχισμένη μαμά με μια συγκινητική ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία με το μωρό, λίγο μετά τον τοκετό και είχε αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει:

 

 

«Και έτσι ξαφνικά, μέσα σε μια στιγμή, η ζωή όπως την ξέρω έχει αλλάξει ριζικά. Αναλαμβάνω τον πιο ιερό, τον πιο συγκλονιστικό ρόλο της ζωής μου: αυτό της μάνας! Η κόρη μου γεννήθηκε σήμερα το πρωί, είναι μια χαρά και θα πάρει το όνομα Δέσποινα, το όνομα της Παναγίας, το όνομα της μαμάς μου. Και θα έχει όλη την αγάπη που μπορεί να υπάρξει σε αυτό τον κόσμο. Ευχαριστώ ολόψυχα για όλες τις υπέροχες ευχές. Το νέο ταξίδι της ζωής μου τώρα ξεκινά…».

 

 

Η βουλευτής δέχτηκε αγάπη και στήριξη, όχι μόνο από την οικογένεια και τους φίλους της, αλλά και από τον κόσμο…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ