Ρόλο ηγέτιδας του φεμινιστικού κινήματος ανέλαβε η Meghan Markle - H διάλεξη μέσω Zoom, η κοτσίδα & το office look (φωτό- βίντεο)

Τα υπέροχα λόγια της Meghan για τις γυναίκες... 

Πριν από έναν χρόνο η Meghan Markle σχεδίασε την πρώτη της σειρά ρούχων για την οργάνωση Smart Works - λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου της, Archie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duchess of Sussex (@meghanmarkle__duchess) on

Η Δούκισσα του Sussex, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την κολεξιόν αυτή, συνομίλησε, μέσω Zoom, με τις γυναίκες της οργάνωσης, αναφέρομενη σε όσα αγαπά στην Smart Works.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle fan account (@meghanmarklesquad) on

Να σημειωθεί πως η Smart Works είναι μία οργάνωση που βοηθά άνεργες γυναίκες να βρούν δουλειά, παρέχοντάς τους τα κατάλληλα ρούχα για business meetings.

H Meghan Markle, με κομψό office look - χαμηλή αλογοουρά, λευκό σακάκι και μπεζ top - φαίνεται πως αναδεικνύεται σε ηγέτιδα του φεμινιστικού κινήματος. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dᴜᴋᴇ Aɴᴅ Dᴜᴄʜᴇss Oғ Sᴜssᴇx (@royal.sussex) on

Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry τόνισε πως η μεγαλύτερη προσφορά της οργάνωσης στις γυναίκες, δεν είναι τα ρούχα αυτά καθαυτά, αλλά η αυτοπεποίθηση που χαρίζουν στις γυναίκες αυτές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by royal family (@meghan_markle_world) on

«Οι άνθρωποι μπορεί να πουν για την Smart Works πως όλα έχουν να κάνουν με τα ρούχα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια... Όλα αυτά αφορούν την εξωτερική εμφάνιση, αλλά το σημαντικότερο είναι όσα κάνει η οργάνωση για την ψυχολογία μιας γυναίκας - και αυτό καταλήγει να είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ. Η αυτοπεποίθηση και όλο αυτό που χτίζεται μέσα σου είναι που σε κάνει να κατακτήσεις τον άλλο σε μια συνέντευξη για δουλειά» τόνισε η Markle. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ