Η νέα φωτογράφιση της Ελένης Μενεγάκη στην πρώτη της σεζόν μακριά από την τηλεόραση μετά από 30 χρόνια - Γοητεία σε άσπρο μαύρο από τον φακό της Ρούλας Ρέβη

Η υπέροχη, ασπρόμαυρη φωτογραφία της ωραίας Ελένης... 

Πολύ διαφορετικός είναι αυτός ο Σεπτέμβριος για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς μετά από 30 ολόκληρα χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας, αυτή τη σεζόν δεν θα την δούμε στη μικρή οθόνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki on

Και μπορεί να αποφάσισε να μείνει - έστω και προσωρινά - εκτός τηλεόρασης, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ξέχασε όλες τις φθινοπωρινές της "συνήθειες".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki on

Όπως αποκάλυψε, η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Ελένη πόζαρε για τη νέα της φωτογράφιση - την πρώτη μετά την, προσωρινή της, αποχώρηση από την τηλεόραση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σεπτέμβρης χωρίς την @elenimenegaki δεν γίνεται..... coming soon

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

«Σεπτέμβρης χωρίς την Ελένη Μενεγάκη δεν γίνεται... Coming soon» έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη, ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη πόζα της. 

Η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να απαντήσει, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως πάντα της βγάζει τις ωραιότερες λήψεις, μέσα σε ελάχιστα λεπτά. «Μου αρέσω τόσο μέσα από τον φακό σου» συμπλήρωσε η ωραία Ελένη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ