Η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον & ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έγιναν αρτοποιοί: Φόρεσαν ποδιές & ζύμωσαν – Το κόκκινο φλοράλ της πολύ αδυνατισμένης Δούκισσας (Φωτό& Βίντεο)

Φόρεσε το ιδανικό maxi φόρεμα...

Η Κέιτ Μίντλετον αποτελεί μια από τις πιο κομψές royals στον κόσμο, που πάντα εντυπωσιάζει με την ανεπιτήδευτη φινέτσα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις

Η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Γουίλιαμ, έκαναν ένα mini tour σε πέντε μικρές, συνοικιακές επιχειρήσεις στην καρδιά του Λονδίνου που έχουν πληγεί από την πανδημία. Με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να δείξουν τη στήριξή τους στη μεσαία τάξη που παλεύει να διατηρήσει τις επιχειρήσεις της.

Βέβαια, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις όσες φορές και αν τη δούμε με το ίδιο φόρεμα ή τα ίδια παπούτσια.

 

H Κέιτ ξαναφόρεσε το ίδιο κόκκινο φόρεμα που φορούσε σε ένα Zoom call τον Μάιο και την ίδια εμπριμέ μάσκα προσώπου που έβαλε τον Αύγουστο στην επίσκεψή της στο κέντρο φροντίδας βρεφών «Baby Basics», στο πλαίσιο μίας ακόμα φιλανθρωπικής δράσης της.

 

Για την περίσταση, η Δούκισσα φόρεσε ένα κόκκινο, φλοράλ φόρεμα του οίκου Beulah London. Μακρυμάνικο και με ιδιαίτερο γιακά, είναι ιδανικό για τις πρώτες δροσερές μέρες του φθινοπώρου, ενώ ανταποκρίνεται ιδανικό στο εκλεπτυσμένο και ρομαντικό στιλ της -έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι έχει μεγάλη αδυναμία στα prints.

Η Κέιτ Μίντλετον συνδύασε το φόρεμα με nude γόβες Ralph Lauren, δίνοντας μια επιπλέον πινελιά διαχρονικής κομψότητας στο look.

Χαμογελαστή και με θετική διάθεση, έφτιαξε bagels, μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, δείχνοντας πραγματικά υπέρκομψη. 

Τα μαλλιά της έπεφταν ελεύθερα στους ώμους της, σε χαλαρούς κυματισμούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ