Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατηγορεί τον φωτογράφο Jonathan Leder ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά - ‘’Έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου & με πονούσε πολύ’’

Σοκαριστική καταγγελία...

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορεί τον φωτογράφο Jonathan Leder το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι με μακροσκελές κείμενό της στο New York Magazine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

September @vogueitalia issue ? thank you ! @efarneti @mark_borthwick @mr_carlos_nazario @ferdinandoverderi @pg_dmcasting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BLONDE. Thank you @kerastase_official ? #kerastase

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

 Σε ένα εκτενές άρθρο που έγραψε για το New York Magazine και δημοσιεύτηκε την Τρίτη, όπως αναφέρει η Daily Mail το 29χρονο μοντέλο περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε! 

Το 2012 και ύστερα από μια φωτογράφιση κατά την οποία η Έμιλι πόζαρε τόσο με εσώρουχα όσο και χωρίς, ο φωτογράφος φέρεται να ασέλγησε πάνω της... 

Σε μια προσπάθεια να φανεί ώριμη, δεχόταν το κόκκινο κρασί που της προσέφερε όλο το απόγευμα ο φωτογράφος. «Είμαι διδαχθεί ότι είναι σημαντικό να χτίσεις μια φήμη ως δουλευταρού και συνεργάσιμη. "Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι ο επόμενος φωτογράφος που θα συνεργαστείς!" μου υπενθύμιζε ο ατζέντης μου», γράφει στο άρθρο της η Ραταϊκόφσκι.

Η Έμιλι, όπως ισχυρίστηκε, ήταν αρκετά μεθυσμένη όταν ο Leder της επιτέθηκε.

«Τα περισσότερα από αυτά που συνέβησαν είναι θολά εκτός από το συναίσθημα», γράφει.

Αφού φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα, ο Λέντερ φέρεται να είπε στην νεαρή κοπέλα: «Και τώρα ας γδυθούμε!». «Αμέσως μόλις έβγαλα τα ρούχα μου, ένα κομμάτι μου αποσυνδέθηκε από όσα συνέβαιναν. Άρχισα να αιωρούμαι έξω από τον εαυτό μου, βλέποντάς με να σκαρφαλώνω στο κρεβάτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The @versace team knows how to make a perfect dress, let me tell you. Thank you to the ?@donatella_versace for having me today

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Λύγισα τη μέση μου και σούφρωσα τα χείλη μου, σκεπτόμενη πώς μπορεί να έδειχνα μέσα από τον φακό. Το φλας ήταν τόσο έντονο και είχα πιει τόσο κρασί που μπροστά στα μάτια μου εμφανίζονταν γιγάντιοι μαύροι κύκλοι».

«Μου είπε ότι του άρεσε αυτό που έκανα με τα πόδια μου. Θυμάμαι αυτή τη στιγμή πιο καθαρά από κάθε άλλη. Το σιχαίνομαι που ο Τζόναθαν σχόλιασε κάτι που κάνω σε όλη μου τη ζωή για να αισθανθώ άνετα και ασφαλής».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maldives date night

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

«Όσα ακολούθησαν ήταν θολά, εκτός από τα συναισθήματα που μου προκάλεσαν. Δεν θυμάμαι να τον φιλάω, αλλά θυμάμαι πως τα δάχτυλά του ήταν ξαφνικά μέσα μου. Πίεζαν όλο και πιο σκληρά, όπως δεν με είεχε αγγίξει ποτέ κανείς πριν από τότε αλλά ούτε και μετά. Μπορούσα να νιώσω το σχήμα μου και τις πτυχώσεις και πονούσα πάρα πολύ. Ενστικτωδώς, έφερα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Σηκώθηκε ξαφνικά και έφυγε γρήγορα, ανεβαίνοντας τις σκάλες στο σκοτάδι».

 

Να σημειώσουμε πως το μοντέλο είναι παντρεμένο εδώ και δύο χρόνια με τον ηθοποιό Σεμπάστιαν Μπίαρ ΜακΚλάρντ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ