H Ευγενία Μανωλίδου & o Άδωνης Γεωργιάδης γιορτάζουν τα γενέθλια του 15χρονου γιου τους, Περσέα – Μαζί με την είσοδο του στο Λύκειο (Φωτό)

Δείτε τις ευχές…

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνη Γεωργιάδη
 
Με μεγάλη συγκίνηση, η Ευγενία Μανωλίδου, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο της Περσέα!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Manolides (@manolidoue) στις

 
Η μαέστρος ως περήφανη μητέρα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες του γιου της που απέκτησε από τον γάμο της με τον Άδωνη Γεωργιάδη, από τότε που ήταν μόλις 4 ετών αλλά και σήμερα που έγινε έφηβος και έκλεισε τα 15 του χρόνια!
 
 
«Αχ, αυτό το αγόρι… Που τότε ήταν 4 και τώρα 15… Και με κάνει κάθε ημέρα και πιο υπερήφανη! Στην τελική ευθεία της σχολικής διαδρομής, Α’ λυκείου εφέτος, είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει τα πάντα! Και θα τα κάνει όλα τέλεια. Γιατί απλώς, έτσι είναι ο Περσέας μας! Να σε χαιρόμαστε μωρό μου @perseusgeorgiades . Να τον χαιρόμαστε @adonis_georgiadis @alexandermanolides», έγραψε συγκινημένη κάτω από τις φωτογραφίες η Ευγενία Μανωλίδου.
 
Ενώ ο περήφανος μπαμπάς, Άδωνης Γεωργιάδης έγραψε στο ποστ του: «Σημαντική μέρα για μένα σήμερα, έχει γενέθλια ο μεγάλος μου γιος, ο Αθανάσιος/Περσέας έγινε 15 (απίστευτο μου φαίνεται) και έχω κατά κάποιο τρόπο και εγώ. Σαν σήμερα εξελέγην βουλευτής για πρώτη φορά στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007. Αυτός 15, εγώ 13...καλημέρα».
 
Η Ευγενία Μανωλίδου έχει τέσσερα παιδιά. Τη Θεοδώρα και τον Αλέξανδρο από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη και τον Περσέα και Αλκαίο από τον γάμο της με τον Υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ