15 προτάσεις για φθινοπωρινό μακιγιάζ - Θα σας κάνουν να λάμψετε σε κάθε εμφάνιση

Πάρτε ιδέες για ένα πανέμορφο μακιγιάζ... 

Όπως κάθε εποχή, έτσι και το Φθινόπωρο το makeup μας προσαρμόζεται στα νέα trends, αλλά και στο γενικότερο κλίμα της εποχής.

Τα πολύ έντονα χρώματα συνήθως παραχωρούν τη θέση τους σε πιο γήινες και φυσικές αποχρώσεις που συνδυάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα εκθαμβωτικό φθινοπωρινό μακιγιάζ.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε πως να κάνετε το τέλειο makeup για να λάμψετε αυτή την εποχή, οι παρακάτω προτάσεις θα σας δώσουν έμπνευση!

No-makeup μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά

No-makeup μακιγιάζ

Το φυσικό μακιγιάζ έχει γίνει must τάση τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ φρέσκο και νεανικό, ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις και όχι μόνο.

Πρόκειται για ένα makeup που βασίζεται στην όσο λιγότερη χρήση καλλυντικών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο δίνει την δυνατότητα να αναδειχθούν με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου.

Μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις που οι διάσημοι makeup artists προτείνουν ακόμη και την αποφυγή της μάσκαρα ή του foundation.

Highlighting για φυσικό makeup με λαμπερή επιδερμίδα

Highlighting για φυσικό makeup με λαμπερή επιδερμίδα

Ο απόλυτος συνδυασμός φρεσκάδας και νεότητας δεν είναι άλλος από το φυσικό μακιγιάζ με γυαλάδες. Πρόκειται για μια τάση στο μακιγιάζ που θα συνεχίσει να είναι top και φέτος.

Αν λοιπόν θέλετε να χαρίσετε στο πρόσωπο σας τη φυσική λάμψη που συνήθως χάνεται αυτή την περίοδο λόγω της επιρροής του καιρού στο δέρμα, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε λίγο highlighter. Εφαρμόστε το στα ζυγωματικά, τη γέφυρα της μύτης και όπου αλλού θέλετε ώστε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας μια λαμπερή και φρέσκια όψη.

Φθινοπωρινό μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις

Φθινοπωρινό μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις

Πέρα από το φυσικό μακιγιάζ σε απαλούς μπεζ τόνους, υπάρχει και το διαχρονικό και πολύ δημοφιλές makeup σε γήινες αποχρώσεις.

Είναι εξίσου εντυπωσιακό και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι είτε απαλό ή πιο έντονο, ανάλογα με το ποια χρώματα θα χρησιμοποιήσετε και το πόσο σκούρα θα είναι αυτά.

Συνήθως στις πρωινές και καθημερινές δραστηριότητες εφαρμόζονται ανοιχτόχρωμες σκιές, ενώ σε πιο βραδινά μακιγιάζ οι πιο σκούρες αποχρώσεις.

Πρόκειται για ένα κλασσικό μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ασχέτως με τα χρώματα της επιδερμίδας, των ματιών ή των μαλλιών της.

Εντυπωσιακό καφέ smokey eyes

Εντυπωσιακό καφέ smokey eyes

Όπως ήδη αναφέραμε, το καφέ χρώμα ως γήινη απόχρωση ταιριάζει σε όλες μας. Επομένως, ένα έντονο και σαγηνευτικό smokey eyes makeup σε αυτούς τους τόνους είναι ιδανικό για την εποχή.

Δεν είναι τόσο άγριο και σκούρο όσο το μαύρο, αλλά τονίζει το βλέμμα και το κάνει εξίσου εκθαμβωτικό. Τολμήστε το λοιπόν και κάντε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα κερδίσει κοπλιμέντα.

Μπλε σκιές στα μάτια και το Φθινόπωρο

Μπλε σκιές στα μάτια και το Φθινόπωρο

Αν και είναι πιο συνηθισμένο το Καλοκαίρι, το μπλε χρώμα στα μάτια μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει μια όμορφη επιλογή για φθινοπωρινό μακιγιάζ με χρώμα.

Η εναλλακτική αυτή επιλογή σκιάς είναι ιδανική για καστανά και μπλε μάτια, αλλά ανάλογα με την απόχρωση που θα επιλέξετε μπορεί να ταιριάξει και σε άλλα χρώματα ίριδας.

Μακιγιάζ ματιών σε χρώματα πολύτιμων λίθων

Μακιγιάζ ματιών σε χρώματα πολύτιμων λίθων

Αν πάλι ψάχνετε ακόμη περισσότερες εναλλακτικές στα χρώματα σκιών, δοκιμάστε τις αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων.

Για παράδειγμα, το σμαραγδί, το μωβ του αμέθυστου, το τιρκουάζ κλπ μπορούν να δώσουν στο μακιγιάζ σας μια όμορφη λάμψη.

Φθινοπωρινό μακιγιάζ σε χρυσές αποχρώσεις

Φθινοπωρινό μακιγιάζ σε χρυσές αποχρώσεις

Οι σκιές ματιών σε χρυσή απόχρωση θα είναι ένα μεγάλο makeup trend και αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για το μεταλλικό χρώμα που θα φορεθεί σε όλους τους τομείς της μόδας και θα απογειώσει το φθινοπωρινό μακιγιάζ.

Από μόνη της μια χρυσή σκιά, αλλά και σε συνδυασμό με άλλες γήινες αποχρώσεις, μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά makeup που θα μαγέψουν τους πάντες.

Eyeliner σε μαύρο χρώμα και όχι μόνο

Eyeliner σε μαύρο χρώμα και όχι μόνο

Μια απλή ή περίτεχνη γραμμή eyeliner στο επάνω βλέφαρο είναι ικανή να μεταμορφώσει πλήρως το βλέμμα.

Μπορείτε να την σχεδιάσετε με τον κλασσικό τρόπο, παράλληλα με τη γραμμή των βλεφαρίδων, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό cat eye ή winged eye look, είτε με κάποια πιο ξεχωριστή τεχνική.

Για παράδειγμα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το eyeliner σας για να κάνετε μια γραμμή στην πτυχή του πάνω βλεφάρου (cut crease look). Εναλλακτικά, βάλτε τη φαντασία σας να δημιουργήσει και σχεδιάστε μια γραμμή πιο περίτεχνη και artistic.

Τέλος, μια τάση που θα φορεθεί πολύ στο μακιγιάζ είναι και αυτή που θέλει την χρήση eyeliner μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού, τόσο στο πάνω, όσο και στο κάτω βλέφαρο.

Χρωματιστή μάσκαρα και στο φθινοπωρινό μακιγιάζ

Χρωματιστή μάσκαρα και στο φθινοπωρινό μακιγιάζ

Αν και γενικότερα η χρωματιστή μάσκαρα είναι πιο συνηθισμένη κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, οι διάσημοι makeup artists την διατηρούν στην κορυφή των τάσεων και τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας.

Από μόνη της είναι αρκετή για να δώσει ένταση και χρώμα στο βλέμμα, ολοκληρώνοντας ένα όμορφο φθινοπωρινό μακιγιάζ.

Απλά επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει περισσότερο.

Διαχρονικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν

Διαχρονικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη σε ανοιχτές ή σκούρες – μπορντό αποχρώσεις είναι ιδανικό για όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι σαγηνευτικό και πολύ εντυπωσιακό και συνδυάζεται εκπληκτικά τόσο με ένα φυσικό μακιγιάζ ματιών, όσο και με λίγο πιο έντονο.

Πέρα από την σέξι διάθεση που προσθέτει στο makeup μας, το κόκκινο διαθέτει και ένα ρετρό ύφος που ταιριάζει απόλυτα στις τάσεις της μόδας που κάνουν δυναμικό come back από τις δεκαετίας των ’40s, ’60s και ’70s.

Σκούρα χείλη για το Φθινόπωρο

Σκούρα χείλη για το Φθινόπωρο

Τα σκούρα κραγιόν είναι κατεξοχήν φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα. Είτε λοιπόν επιλέξετε ένα μαύρο, μωβ σκούρο, βαθύ burgundy ή κάποιο πιο ιδιαίτερο χρώμα, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ trendy και πολλές φορές gothic.

Αν λοιπόν σας αρέσουν αυτά τα σκούρα χρώματα στα χείλη, η συγκεκριμένη περίοδος είναι ιδανική για να τα τολμήσετε!

Φθινοπωρινό μακιγιάζ με ροζ χρώμα στα ζυγωματικά

Φθινοπωρινό μακιγιάζ με ροζ χρώμα στα ζυγωματικά

Πέρα από το φυσικό μακιγιάζ, ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να προσδώσει φρεσκάδα και νεανική όψη στο μακιγιάζ είναι το ροζ χρώμα στα ζυγωματικά αναφέρει το beautetinkyriaki

Απλά εφαρμόστε λίγη ποσότητα ρουζ μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και χαρίστε στο πρόσωπο σας αυτό που χρειάζεται τους κρύους μήνες του χρόνου.

Εξίσου αποτελεσματική είναι και η χρήση μιας απαλής ροζ σκιάς ματιών.

Βήμα βήμα πως να κάνετε ένα όμορφο φθινοπωρινό μακιγιάζ

 

 

 

 

 

 

Τα βίντεο που είδατε θα σας δώσουν έμπνευση για να κάνετε ένα εντυπωσιακό makeup για το Φθινόπωρο. Πρόκειται για φθινοπωρινά μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις με απαλά ή πιο σκούρα χείλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ