Σκότωσε και τεμάχισε 25χρονη χορεύτρια των Μπολσόι, μετά την εξαφάνισε με θειικό οξύ – Η φρικτή αποκάλυψη 6 χρόνια μετά

Η 25χρονη Όλγκα Ντεμίνα εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια...

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έχει έρθει στην επιφάνεια μετά από 6 χρόνια και προκαλεί πραγματικά αποτροπιασμό.

H μπαλαρίνα Olga Demina δολοφονήθηκε και το σώμα της διαμελίστηκε με θειικό οξύ όπως πιστεύουν οι αρχές της Ρωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ρώσοι ντετέκτιβ διερευνούν μία νέα πληροφορία στην εξαφάνιση της χορεύτριας, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν έξι χρόνια πριν όταν αυτή ήταν 25 ετών.

east2west news

H μπαλαρίνα, η οποία χόρευε στο παγκοσμίου φήμης θέατρο Μπολσόι πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε αφού έπεσε θύμα ενός άνδρα, του 40χρονου Malkhaz Dzhavoev,  ο οποίος φέρεται να κρατούσε γυμνές φωτογραφίες της και να την απειλούσε.

Ο 40χρονος ο οποίος περιγράφεται ως  μάνατζερ και εραστής της χορεύτριας συνελήφθη στη Μόσχα το 2017 μετά την έκδοση του με ένταλμα της Ιντερπόλ από την Γερμανία όπου είχε διαφύγει παριστάνοντας τον κούρδο πρόσφυγα. 

Πρόσφατα καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για απάτη αναφορικά με ένα διαμέρισμα που ανήκε στο φίλο της μπαλαρίνας Αλεξέι Φετίσοφ αναφέρει η Mirror.

Λίγο πριν την εξαφάνιση της Olga, ο ίδιος φαίνεται να την είχε συνοδέψει σε ένα ταξίδι εκτός Μόσχας για να χορέψει σε νυχτερινό κέντρο για μία ομάδα επιχειρηματιών, ενώ όπως προκύπτει είχε αγοράσει με τον πατέρα του θειικό οξύ. 

east2west news

Πηγή της αστυνομίας ανέφερε πψς ο άντρας εκμυστηρεύτηκε σε άγνωστο άτομο πως το πτώμα της Demina διαμελίστηκε και διαλύθηκε σε θειικό οξύ ενώ τα υπολείμματα της πετάχθηκαν πιθανώς σε ένα πηγάδι κοντά σε μία λίμνη.

Η μητέρα της άτυχης μπαλαρίνας, Γελένα Ντεμίνα, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Οι ερευνητές μου είπαν ότι υπάρχουν νέες πληροφορίες για την υπόθεση. Ο φονιάς τη σκότωσε και μετά διαμέλισε το πτώμα. Μετά διέλυσε τα κομμάτια σε οξύ».
 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ