Γιώργος Μαυρίδης- Μιλά για πρώτη φορά για την σύλληψή του στο Μεξικό: Μας πήραν τα πάντα & μας έβαλαν σε ένα κελί - Δεν μας έδιναν ούτε νερό, ούτε φαγητό (βίντεο)

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη στο Μεξικό... 

Εμφανώς εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαυρίδης για τα όσα διέρευσαν στον Τύπο σχετικά με την περιπέτεια του ίδιου και της ομάδας του, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Μεξικό.

Ο παρουσιαστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, αμέσως μόλις επέστρεψε στην Αθήνα, για τα όσα απίστευτα βίωσε, ενώ ρώτησε τους δημοσιογράφους πως έμαθαν τα σχετικά με την σύλληψή του, ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν - ούτε καν με τους δικούς του ανθρώπους. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο τι πραγματικά συνέβη στο Μεξικό

«Πολύ όμορφα και ωραία μια ομάδα τεσσάρων ανθρώπων πήγαν στο Μεξικό να κάνουν γυρίσματα... Ο στόχος ήταν να πάμε στο Μεξικό και στη συνέχεια στη Βραζιλία για γυρίσματα, έναν μήνα συνολικά. Επειδή έχω έναν πολύ φίλο Μεξικανό, δήλωσα τη δική του διεύθυνση ότι θα μείνω σε εκείνον... Δεν το δεχόντουσαν αυτό και ήθελα να τους πω το ξενοδοχείο... Μας πήραν τα διαβατήρια, τα κινητά, τα χαρτιά, τα ρολόγια, μας πήγαν σε ένα γραφείο... Μέναμε με μια βερμούδα και ένα φανελάκι σε ένα κελί. Για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανέναν, ούτε στην πρεσβεία, τίποτα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

 

Δεν μας έδιναν ούτε νερό, ούτε φαγητό επίτηδες... Τους ρωτούσαμε για ποιον λόγο μας συνέλαβαν και μας έκλειναν την πόρτα. Δημιουργήσαμε επεισόδιο γιατί θα μέναμε εκεί ποιος ξέρει για πόσο... Μας χλεύαζαν, μας ειρωνευόντουσαν, πέρναμε από απόκρυψη για να μιλήσουμε με κάποιον δικό μας. Μείναμε 3 νύχτες, για να πάρουμε ένα τηλέφωνο μαλώναμε...

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη ο Γιώργος Μαυρίδης με το συνεργείο της εκπομπής του στο Μεξικό - Κρατείται στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες (βίντεο)

Ο Πρέσβης ήρθε τη Δευτέρα, ενώ εμείς ήμασταν από το Σάββατο και απλά μας είπε «Παιδιά, φεύγετε». Δεν μας επέτρεψαν ούτε να πάμε στη Βραζιλία και τελικά μας έστειλαν στην Αθήνα» είπε ο ίδιος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

 

Αναφερόμενος, δε, στον φημολογούμενο καβγά του στο αεροπλάνο, αποκάλυψε «Δεν μπήκαμε καν στο αεροπλάνο, δεν μαλώσαμε με κανέναν πιλότο...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ