Αυτή είναι η νέα μπάλα της Super League για τη νέα σεζόν – Δείτε φωτό

Δείτε την μπάλα που θα κυλάει φέτος στο χορτάρι του ελληνικού πρωταθλήματος

Παρουσιάστηκε η μπάλα που θα κυλήσει στα γήπεδα της Super League την αγωνιστική σεζόν 2020/21.

Η επίσημη μπάλα της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος θα είναι η Nike Flight Ball, η οποία θα χρησιμοποιηθεί τόσο στην αγγλική Premier League, όσο και στην ιταλική Serie A.

Η ανακοίνωση:

To Πρωτάθλημα Super League Interwetten 2020-21 θα παίξει μπάλα με τη Nike Flight Ball, μια μπάλα που ανταποκρίνεται στα υψηλά επίπεδα ποιότητας που καθορίζονται από το FIFA Quality Pro.

Η επίσημη μπάλα Nike Flight Pro του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 επιλέχθηκε με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Η επίσημη μπάλα Nike Flight Pro του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Nike AerowSculpt στο σχεδιασμό και τη χρήση των υλικών, μετά από μακροχρόνιες έρευνες της Nike.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

 

Πρόκειται για τη μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί επίσης στο αγγλικό πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου Premier League και στο ιταλικό πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου Serie Α, την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ