Ελένη Φουρέιρα: Επίσημη πρόταση για την Eurovision - Το ταξίδι που θα κρίνει αν θα εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την Κύπρο (Φωτό & Βίντεο)

Θα δούμε την Ελένη Φουρέιρα για δεύτερη φορά στη σκηνή της Eurovision με την Κύπρο;

Τρία χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή της με το «Fuego» και την 2η θέση, η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν Στη φωλιά των Κου Κου, τo ΡΙΚ έχει κάνει ήδη επαφή με την εταιρεία της Ελένης Φουρέιρα και της έχει προτείνει να είναι η εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2021 που θα γίνει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Είναι θετική η εταιρεία, δεν έχει απαντήσει ακόμα η Ελένη Φουρέιρα.

Το ΡΙΚ έχει αναθέσει σε συνθέτη να γράψει τα τραγούδια, η Ελένη Φουρέιρα και η εταιρεία της θα τα ακούσουν κι έπειτα θα δώσουν την τελική τους απάντηση.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά στη σκηνή της Eurovision, μιας και το 2018 έζησε μια μοναδική εμπειρία!

Μάλιστα, την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να γίνει συνάντηση της Ελένης Φουρέιρα και της Panik Records με τον συνθέτη Άλεξ Κωνσταντινίδη, τον δημιουργό του «Fuego» που θα αναλάβει την κυπριακή συμμετοχή και το 2021, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ταξίδι - αστραπή στην Αθήνα για να συζητήσουν για το τραγούδι.

 

Το ενδεχόμενο να συμμετέχει ξανά η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους Eurofans, καθώς είναι μια από τις iconic stars του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ