Τραγωδία στη Βοστώνη: Καθηγήτρια γαλλικών έχασε τη ζωή της στο ασανσέρ την ώρα που μετακόμιζε στο νέο της σπίτι (Φωτό)

Η αστυνομία εξακολουθεί να διερευνά τις λεπτομέρειες του θανάτου της Κάρι Οκόνορ

 

Τραγικό θάνατο βρήκε μια καθηγήτρια του πανεπιστημίου της Βοστώνης 38 ετών, όταν κατά τη διάρκεια της μετακόμισης της στο νέο της διαμέρισμα, υπερφόρτωσε το ασανσέρ με ένα ψυγείο.

Το ασανσέρ έκλεισε αμέσως τις πόρτες του παγιδεύοντας την Κάρι Οκόνορ.

Η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να βγει ούτε να μπει και το ασανσέρ άρχισε να ανεβαίνει μόνο του.

Όπως ήταν παγιδευμένη συντρίφτηκε ανάμεσα στους ορόφους με το ασανσέρ να μη σταματάει και να συνεχίζει να ανεβαίνει μέχρι που την έκοψε στη μέση.

«Ήταν τρομακτικό», είπε μάρτυρας για το περιστατικό. «Δεν άκουσα ούτε μια κραυγή. Δεν μπορώ καν να περιγράψω τι ήταν». Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία ο ανελκυστήρας είχε επιθεωρηθεί πρόσφατα.

Φωτογραφίες: Dailymail

 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία το σπίτι ήταν μια πολυκατοικία του 1920 στην οποία πρόσφατα είχε αντικατασταθεί ο ανελκυστήρας με κάποιον άλλον σύγχρονο.

 

Σύμφωνα με το CNN, πριν ενταχθεί στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, όπου μόλις ξεκίνησε τη δεύτερη ακαδημαϊκή της χρονιά ως λέκτορας πλήρους απασχόλησης, μετά από δύο χρόνια διδασκαλίας μερικής απασχόλησης, η 38χρονη δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Tufts, στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης και στο κρατικό πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας, όπου πήρε το διδακτορικό της στις γαλλικές σπουδές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ