Ο Γιώργος Μαυρίδης δείχνει τη φωτογραφία από το κελί του στο Μεξικό – Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του (Φωτό & Βίντεο)

"Μας πήγανε σε ένα λευκό δωμάτιο με κρεβάτια, κελί και μέσα ήταν ένας Ρώσος και ένα Κολομβιανός"

Την εφιαλτική περιπέτεια που είχε ο Γιώργος Μαυρίδης στο αεροδρόμιο του Μεξικού διηγήθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» στο Open. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις

Αναφέρθηκε ειδικά στην «ειδική διαμορφωμένη αίθουσα» στην οποία μεταφέρθηκαν από τις αρχές της χώρας. και την οποία έχει αμφισβητήσει η πρεσβεία. 

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε έντονο ύφος πως «έχω επιτρέψει πολλές φορές να με αποκαλέσει κάποιος ψεύτη και δεν βγήκα να απαντήσω. Από δω και στο εξής όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου, θα βγαίνω να μιλάω».

«Δεν μίλησα σε κανέναν άσχημα» ξεκαθάρισε ακόμα από νωρίς, στα λεγόμενα του, ο Γιώργος Μαυρίδης εκφράζοντας την έντονη ενόχληση του για όσα μη αναληθή διαδόθηκαν τα τελευταία 24ωρα. «Συνειδητοποιούσα και καταλάβαινα ότι περνούσα μια κατάσταση κρατητηρίου μέχρι να μου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είπαμε να πούμε μια καλησπέρα ? #thessaloniki #tattooligans #newbalancegreece #850

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις

«Κάναμε ό,τι μας είπαν. Μας πήγανε σε ένα λευκό δωμάτιο με κρεβάτια, κελί και μέσα ήταν ένας Ρώσος και ένα Κολομβιανός. Ζητάω το κινητό μου και μου λένε ότι δεν μιλάνε αγγλικά. Ήταν ένα μπουντρούμι χωρίς παράθυρο. Δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανέναν για 24 ώρες και δεν ξέραμε γιατί μας κρατούσαν» τόνισε, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στη συνέχεια, όταν κάποια η πόρτα του δωματίου άνοιξε, ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε πως «μπήκαμε μπροστά στην πόρτα και τους είπαμε ότι πρέπει κάτι να γίνει. Η μοναδική μας ευκαιρία ήταν να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί. Είπαμε δεν ξανακλείνει η πόρτα αν δεν πάρουμε τηλέφωνο την πρεσβεία ή τις μητέρες μας. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί ότι είμαστε εκεί. Πήραμε από ένα τηλέφωνο ο καθένας. Εγώ πήρα τον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για να του πω τι συνέβη».

«Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί τους ένας δικηγόρος από το προξενείο ο οποίος του συνέστησε να βάλει ότι θα έμεναν σε ξενοδοχείο ψευδώς. Αργότερα ο δικηγόρος του είπε ότι θα έπρεπε να είχε πολλά λεφτά μαζί του και ότι δεν έφταναν τα 1000 ευρώ που είχε ο καθένας.

Μετά το 12ωρο που μείναμε νηστικοί φάγαμε. Μας έφερναν φαγητό δεν θα πω ψέματα. Μετά μας είπαν ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω και να μην συνεχίσουμε το ταξίδι. “Από αυτό το κελί, συγγνώμη τη ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα όπως λέει η πρεσβεία” πέρασαν πολλοί άνθρωποι», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η δημόσια στήριξη της συντρόφου του…

Τη στήριξή της προς το πρόσωπο του αγαπημένου της, θέλησε να εκφράσει και δημόσια η Κρίστη Καθάργια μετά την περιπέτεια που είχε στο Μεξικό.  

Η νεαρή ψυχολόγος η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον παρουσιαστή και tattoo artist το καλοκαίρι που πέρασε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Χαλκιδική, θέλησε να αποδείξει πόσο δεμένοι είναι οι δυο τους με ένα τρυφερό μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Κρίστη αναφέρθηκε σε εκείνες τις τέσσερις δύσκολες ημέρες που ο αγαπημένος της ήταν μακριά της και για ακόμα μία φορά κατέστησε σαφές πόσο δυνατά είναι τα συναισθήματα που μοιράζονται οι δυο τους. Συγκεκριμένα έγραψε: «Για να μπορείς να γελάς δυνατά, αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπάς!

Γι' αυτό δε πρέπει να ξεχνάς πως όταν νιώθεις ότι πέφτεις, εκεί είναι που αντέχεις κι άλλο, λίγο ακόμη ! Γι' αυτό... 

Σας έχω πει ότι αγαπάω τον άντρα μου περισσότερο απ' όσο φανταζόμουν; Ε σας το λέω τώρα! Και το λέω και σ' εκείνον!

Σ' αγαπάω αλάνι μου. Περισσότερο απ' όσο ξέραμε και οι δύο μέχρι χθες..

Υγ: Όχι, δε μ' άφησαν να μιλήσω μαζί σου ούτε μισό λεπτό, ποτέ, καμία μέρα. Ευτυχώς σε ξέρω, σε αντίθεση με όσους σε έκρυβαν σε "ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες".

Δεν είχαν ιδέα έτσι;». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ