Αποχώρησε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης από την εφημερίδα «Καθημερινή» 3 εβδομάδες μετά το άστοχο σχόλιο του για τον Γιώργο Κατρούγκαλο – Η επίσημη ανακοίνωση

Τι γράφει σήμερα η εφημερίδα

Την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία του με την εφημερίδα Καθημερινή, στην οποία εργαζόταν επί σειρά ετών, έλαβε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης.

 

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας όπου αναφέρεται: «Ο Στέφανος Κασιμάτης αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με την Καθημερινή. Το γεγονός μας λυπεί ιδιαίτερα και δεν ήταν απόφαση της εφημερίδας.

 

Τον ευχαριστούμε για την συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία».

 

Το τελευταίο διάστημα ο δημοσιογράφος είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» λόγω σχολίων του στην εφημερίδα για τον πρώην υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο.

 

Στα τέλη Αυγούστου, ο κ. Κασιμάτης είχε συνοδεύσει άρθρο του με μια φωτογραφία του πρώην υπουργού Εξωτερικών, στο οποίο σχολίαζε την εμφάνισή του: «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς».

Όπως έγινε γνωστό, η απώλεια των μαλλιών του κ. Κατρούγκαλου είχε προκληθεί από θεραπεία στην οποία υποβάλλεται καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ