Η Δανάη Μπάρκα «φωτιά στα κόκκινα» στην πρεμιέρα της – Τα δάκρυα, το άγχος & το ντεκολτέ (Φωτό & Βίντεο)

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία...

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας η ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, "Πάμε Δανάη", με τη Δανάη Μπάρκα να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ ?? (@danai_barka) στις

Μέσα σε ένα ζεστό και πολύχρωμο πλατό, άνοιξε η πόρτα και η Δανάη Μπάρκα έκανε το πρώτο της βήμα στην ζωντανή τηλεόραση.

«Καλημέρα! Επιτέλους είμαστε εδώ! Θα αρχίσω με ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει. Δεν το έχω ξανακάνει, να μπει από κάτω για να το θυμόμαστε!», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής.

«Εμείς εδώ θα είμαι και με επικαιρότητα και με ειδήσεις και με παιχνίδια, για να βγει η ζωή λίγο πιο εύκολα, τα πρωινά μας να αρχίζουν με ένα χαμόγελο παραπάνω», πρόσθεσε.

Μαζί με τη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

 

Λύγισε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της

Η Δανάη είναι ένα κορίτσι που τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της παρουσίασης έχοντας όμως ήδη μια επιτυχημένη πορεία ως ηθοποιός, οι συνεργάτες της όμως στην εκπομπή της επεφύλασσαν μια έκπληξη.

Ένα βίντεο με όσα θα έλεγαν διάφοροι ηθοποιοί για τον κορωνοϊό προλόγισε η Δανάη Μπάρκα λίγο μετά την πρεμιέρα του Πάμε Δανάη, αλλά δεν υπολόγιζε την έκπληξη.

Στο βίντεο εμφανίστηκαν, όντως, αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, όμως, αντί για κορωνοϊό άρχισαν να στέλνουν ευχές στη Δανάη Μπάρκα. Εκείνη έκπληκτη αρχικά, άρχισε να συγκινείται στη συνέχεια, μέχρι που στην οθόνη εμφανίστηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ τολμηρό αυτό που πάει να κάνει, αλλά της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ξέρω ότι είναι ένα παιδί έξυπνο, ευαίσθητο. Τώρα τι να πει μια μαμά για το παιδί της;», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπό της και σχολίασε: «Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πάει να συμβεί, Η στήριξη είναι μεγάλο πράγμα και ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ