«Κόλαση» ο Μπουράκ Χακί: Πανέμορφος με τη γενειάδα του στην αγκαλιά της Μιμής Ντενίση (Φωτό)

Η ανακοίνωση της συνεργασίας τους...

Η Μιμή Ντενίση μετά την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» ετοιμάζει να γυρίσει και την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία, με τον ηθοποιό Μπουράκ Χακί

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

Η απήχηση της παράστασης στο κοινό ήταν τόσο μεγάλη εξάλλου και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από κριτικούς και δημοσιογράφους.

Η ηθοποιός είχε οργανώσει τα γυρίσματα της ταινίας στη Λέσβο από πέρυσι αλλά λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό αναβλήθηκαν.

Σε ταξίδι που είχε κάνει στο νησί για τις προετοιμασίες των γυρισμάτων είχε πει ότι: «Η ταινία αφορά την εποχή της Σμύρνης, τη μικρασιατική καταστροφή και τον ερχομό στη Μυτιλήνη. Ξεκινάει από το σήμερα της Μυτιλήνης, με την παρεμφερή άφιξη προσφύγων, όπως είχατε πέρυσι. Το θέμα έχει πολλές αντιστοιχίες και η Μυτιλήνη είναι το ιδανικό μέρος για να γυριστεί.»

Εκείνη θα υποδυθεί την Φιλιώ στην ταινία και εκείνος τον Χαλίλ και μαζί θα ζήσουν έναν απαγορευμένο έρωτα, όπως σημείωσε η Μιμή Ντενίση στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram.

«Σύντομα μαζί!!στην ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη!! Φιλιώ και Χαλίλ. Ένας έρωτας απαγορευμένος, δυο άνθρωποι που ταιριάζουν οι ψυχές τους, μα τους χωρίζουν η θρησκεία και οι πολιτικές.

Ελπίζω να έχουμε ηρεμία και να αρχίσουμε τα γυρίσματα την άνοιξη στην πολυπαθή Μυτιλήνη!

Θα είναι πολύ καλό για το αγαπημένο νησί!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ