Σπύρος Σούλης: Έξυπνα tips για να κερδίσετε χώρο στην ντουλάπα - Ψωνίστε άφοβα

Δεν χρειάζεται πλέον να στριμώχνετε τα κρεμαστά σας ρούχα

Όσα ρούχα και να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της, πάντα θα χρειάζεται περισσότερα και πάντα θα εύχεται να είχε μεγαλύτερες ντουλάπες. Και, επειδή, εμείς σας νιώθουμε και σας καταλαβαίνουμε, σας προτείνουμε τρόπους που θα διπλασιάσουν τον χώρο της ντουλάπας με τα κρεμαστά σας ρούχα.

Μην αγχώνεστε πια κάθε φορά που τακτοποιείτε και οργανώνετε την ντουλάπα. Όλα θα χωρέσουν και, μάλιστα, με τη βοήθεια ενός αντικειμένου που, θεωρητικά, θα πετούσατε και θα θεωρούσατε άχρηστο.

Θα χρειαστείτε:

2 κρεμάστρες Ένα ζευγάρι κρεμάστρες με πολύ λεπτό άγκιστρο. Οι ξύλινες κρεμάστρες έχουν, συνήθως, πιο λεπτό άγκιστρο από τις πλαστικές.

Ένα καπάκι από τσίγκινο αναψυκτικό Κι, όμως, αυτό το τόσο μικρό αντικείμενο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο!

Τι να κάνετε Περάστε το καπάκι του τσίγκινου αναψυκτικού από τη μία του άκρη μέσα στο άγκιστρο της κρεμάστρας. Στη συνέχεια, περάστε το άγκιστρο της δεύτερης κρεμάστρας μέσα από το ελεύθερο άκρο του καπακιού, έτσι ώστε η μία κρεμάστρα να κρέμεται από την άλλη.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποθηκεύετε τα ρούχα σας σεταρισμένα και συνδυασμένα. 

Ακόμη, μπορείτε να προσθέσετε και ένα ακόμα καπάκι αναψυκτικού και μια κρεμάστρα και να φτιάξετε μια τριπλή κρεμάστρα. Νομίζουμε πως μετά από αυτό τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει στις επόμενες αγορές σας.

2. Αν δεν έχετε παπουτσοθήκη, αποθηκεύστε τα παπούτσια σας σε κουτιά από κρασί για να εξοικονομήσετε παραπάνω χώρο ή στα δικά τους κουτιά οργανωμένα και σε τάξη. Προτιμήστε αυτά τα κουτιά να τα αποθηκεύσετε κάτω από το κρεβάτι σας για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χώρο μέσα στην ντουλάπα.

3. Μπορείτε στον ελεύθερο χώρο που εξασφαλίσατε στον πάτο της ντουλάπας, αφαιρώντας τα κουτιά με τα παπούτσια, να αποθηκεύσετε τις μεγάλες σας τσάντες και να τοποθετήσετε μεταλλικά καλάθια μέσα στα οποία θα οργανώσετε τα μικρότερα τσαντάκια ή πορτοφόλια, τα κασκόλ και τα φουλάρια σας, όπως αναφέρει το SpirosSoulis. 

Μπορείτε, ακόμα, να κρεμάσετε πίσω από τα φύλλα της ντουλάπας τα μεταλλικά αυτά καλάθια για να βρίσκετε άμεσα ό,τι χρειάζεστε, χωρίς να χρειάζεται να σκύβετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ