Άγριες Μέλισσες: Ο κρυμμένος άσος του Δούκα για να καταδικάσει την Ελένη - Το Διαφάνι ανεβαίνει στο βήμα του δικαστηρίου (Βίντεο)

Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο…

Την ώρα που όλοι ετοιμάζονται για την πρώτη μέρα της δίκης της Ελένης, ο Δούκας με τον δικηγόρο του προετοιμάζουν την επίθεσή τους, στις «Αγριες Μέλισσες».

 

Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή, αλλά εκείνη αρνείται, πεισματικά, τη βοήθειά του. Ο μυστηριώδης άνδρας ωστόσο, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη και γνωρίζει πολλά και για την Μυρσίνη, αλλά και για τον Δούκα Σεβαστό.

 

Η δίκη αρχίζει και ο Φανούρης με τη Βιολέτα είναι οι πρώτοι μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ της Ελένης στο επεισόδιο της Τρίτης στις «Αγριες Μέλισσες».

 

Όλοι οι χωριανοί από το Διαφάνι ανεβαίνουν στο βήμα του δικαστηρίου, με τον Σωτήρη, τη Χαρίκλεια και τον Κωνσταντή να καταθέτουν εναντίον της.

 

 

Παράλληλα, ο Αναστάσης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ο συνεταιρισμός αποφάσισε να διαγράψει την Ελένη από μέλος του. Τη δεύτερη μέρα της δίκης καταθέτει ο Δούκας, ο οποίος αποφασίζει να παίξει τον κρυμμένο του άσο, για να καταδικάσει την Ελένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ