Θρίλερ χωρίς προηγούμενο στην Καρδίτσα: Ακόμη & οι σοροί βγήκαν έξω – Μόνο τα ελικόπτερα βοήθησαν τους εγκλωβισμένους κατοίκους (Φωτό & Βίντεο)

Κάτοικοι αναγνώρισαν τέσσερις γυναίκες που απεβίωσαν πρόσφατα

Νεκροί από το κοιμητήριο του χωριού Φυλακτή στην Καρδίτσα, βγήκαν στους δρόμους εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ιανός», που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τάφοι και να βγουν στην επιφάνεια φέρετρα και σοροί, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής.

Σύμφωνα με το MEGA, όπως καταγγέλλει κάτοικος της Καρδίτσας, στο δρόμο βρέθηκαν και αναγνωρίστηκαν οι σοροί τεσσάρων γυναικών που είχαν πεθάνει πρόσφατα.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε για το θέμα η κ. Βάσω, κάτοικος της περιοχής.

«Το νεκροταφείο έχει “φύγει”, και οστά και σοροί, έχουν βγει στους δρόμους. Τρόμαξαν οι άνθρωποι με όσα είδαν. Μιλάμε για τεράστια καταστροφή.

Δεν έχει έρθει κανείς στο κέντρο της πόλης να δει τι έχει γίνει», ανέφερε η κ. Βάσω.

 

 

Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός 6 ατόμων στην Οξυά

Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός έξι κατοίκων από την Οξυά στον δήμο Μουζακίου της Καρδίτσας, από ελικόπτερο υπό την παρουσία και τον συντονισμό της όλης επιχείρησης του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δείτε επίσης: Οξυά Καρδίτσας: Όλα τα βίντεο με την επιχείρηση απεγκλωβισμού των κάτοικων - Συγκλονιστικές στιγμές (Φωτό & Βίντεο) 

Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί και μέχρι τώρα έχουν μεταφερθεί στο Μουζάκι έξι ατομα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθούν ακόμη τέσσερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ