Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αδελφός 43χρονης φαρμακοποιού: «Ψάχνουμε σε ένα απελπιστικό τοπίο - Το καθήκον μου είναι να την βρω» (Φωτό & Βίντεο)

«Είμαι εδώ για ένα λόγο: για να περιγράψω τι έχει συμβεί και για να μας πει ένας ειδικός τι άλλο μπορούμε να κάνουμε»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται στο Μουζάκι Καρδίτσας από την Παρασκευή.

 

Έκκληση σε όλους, να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, προκειμένου να βρεθεί η 43χρονη κοπέλα που αγνοείται, έκανε ο αδελφός της μέσω του ΑΝΤ1.

Φωτογραφία: Mouzakinews

 

«Είμαι εδώ για ένα λόγο: για να περιγράψω τι έχει συμβεί και για να μας πει ένας ειδικός τι άλλο μπορούμε να κάνουμε» τόνισε, εξηγώντας ότι μετά τον χτύπημα του "Ιανού" έχει αλλάξει το τοπίο στην περιοχή, με τους τόνους νερού και λάσπης.

 

«Ψάχνουμε σε ένα απελπιστικό τοπίο. Εάν έχει κάποιος μια καλύτερη ιδέα, για το πώς να ψάξουμε, ας μας το πει. Έχουμε ζητήσει και τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων», τόνισε.

 

Ο αδελφός της αγνοούμενης εξήγησε ότι η γυναίκα έκανε την ίδια διαδρομή που έκανε κάθε μέρα για να πάει στη δουλειά της. «Υπήρξε Θεομηνία και δεν υπήρχε ρεύμα. Όλα ήταν θεοσκότεινα. Πήγε στο φαρμακείο μήπως τη χρειαστεί κάποιος» είπε και πρόσθεσε ότι η κατάσταση που βιώνουν είναι τόσο τραγική που δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει.

 

 

 

«Το καθήκον μου είναι να βρω την αδελφή μου και να την παραδώσω στη μητέρα μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ