Το Χόλιγουντ πάει Σπέτσες: Ξεκινούν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Τhe Lost Daughter» (Φωτό)

Πρωταγωνίστρια η Olivia Colman

Το Χόλιγουντ φαίνεται ότι στρέφεται στην Ελλάδα και επιλέγει τη χώρα μας για τα γυρίσματα μεγάλων παραγωγών.

 

Στις 28 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας “The Lost Daughter” στις Σπέτσες. Πληροφορίες θέλουν το cast να έχει ήδη μεταβεί στο νησί και να κάνει τις τελικές πρόβες.

 

Πρωταγωνιστές θα είναι οι Dakota Johnson, η βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman, Peter Skarsgaard, Jessie Buckley και Paul Meskal ενώ το βασικό location θα είναι το ιστορικό Ποσειδώνιο στην Ντάπια καθώς η ταινία εκτυλίσσεται σε παραθαλάσσιο μέρος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heading to Berlin....!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Gyllenhaal (@mgyllenhaal) στις

 

Την σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε η Maggie Gyllenhaal, ένας ρόλος διαφορετικός από αυτούς που την είχαμε συνηθίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες πήρε την απόφαση με το που διάβασε το ομώνυμο βιβλίο της Elena Ferrante και της ζήτησε να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη.

 

 

Το The Lost Daughter πραγματεύεται την μητρότητα και πώς τη βιώνουν μερικές γυναίκες.

 

 

Μια μεσήλικη διαζευγμένη γυναίκα, την Leda, η οποία αποφασίζει να περάσει ένα καλοκαίρι μόνη της στην Ιταλία, καθώς τα παιδιά της αποφασίζουν να πάνε να μείνουν με τον πατέρα τους στον Καναδά.

 

Εκεί γνωρίζει μία νεαρή και εξωστρεφή οικογένεια και επηρεάζεται από τη σχέση που έχει η μητέρα Nina με τη δική της κόρη γεγονός που ξυπνάει στην Leda αναμνήσεις των δύσκολων και αντισυμβατικών επιλογών που έκανε ως μητέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ