Κορωνοϊός - Μαρτυρία της συζύγου 39χρονου: Ο άντρας μου διασωληνώθηκε, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα- Φοβήθηκα για τη ζωή του (βίντεο)

«Φοβήθηκα για τη ζωή του, τον είχαν σε καταστολή...» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα. 

Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου ενός 39χρονου άνδρα, πατέρα 3 παιδιών, του οποίου η υγεία επιδεινώθηκε γρήγορα, λόγω του κορωνοϊού.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, λαμβάνοντας οξυγόνο για 3 ημέρες, ωστόσο την περασμένη Πέμπτη, οι εξετάσεις του έδειξαν πως είχε πνευμονία και στους δύο πνεύμονες και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να εισαχθεί στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί. 

 

«Τον είχαν σε καταστολή, δεν αντιλαμβανόταν...» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα, ενώ τόνισε πως φόβηθηκε για τη ζωή του.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, η Πολύμνια αποκάλυψε πως λίγες ημέρες μετά την διασωλήνωση του συζύγου της, βρέθηκε και η ίδια θετική στον κορωνοϊό και τώρα είναι σε καραντίνα στο σπίτι, μαζί με τα 3 τους παιδιά.

«Άκουγα ότι δεν είναι κάτι για τους νέους ανθρώπους, δεν πίστευα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο...» κατέληξε η νεαρή γυναίκα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ