Βροχή από ροδοπέταλα για τον δεύτερο γάμο του top model Ναταλία Βοντιάνοβα με τον δισεκατομμυριούχο Αντουάν Αρνό – Είναι κληρονόμος της LV

Ένας ονειρικός γάμος... 

To 37χρονο super model από την Ρωσία Ναταλία Βοντιάνοβα παντρεύτηκε την Δευτέρα τον αγαπημένο της Αντουάν Αρνό στο Παρίσι. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε δημαρχείο του Παρισιού και η  νύφη φορούσε ένα εντυπωσιακό couture φόρεμα της Ulyana Sergeenko σε cream απόχρωση

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OUI! ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Vodianova (@natasupernova) στις

 

Να σημειώσουμε πως είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους την Πρωτοχρονιά, μετά από 10 χρόνια μαζί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YAYYYY!! @natasupernova @antoinearnault ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mrs Summer (@nickysummer_official) στις

 

Το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον νέο της σύζυγο που είναι 42 ετών, αλλά και δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της LVMH. 

Το ζευγάρι είχε αρχικά προγραμματίσει να παντρευτεί στις 27 Ιουνίου στο Αββαείο του Saint-Pierre d'Hautvillers, αλλά ακύρωσε τον γάμο λόγω της κρίσης του Covid-19.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations! A new space of her life. @natasupernova in the elegant and classy @ulyana_sergeenko_moscow dress for her wedding. #nataliavodianova #ulyanasergeenko

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FCC Daily (@fashion_celebs_critics_) στις

 

 

 

Η Ναταλία αποκάλυψε επίσης πως είχε εμπνευστεί από φωτογραφίες από τον γάμο της Γκρέις Κέλι, αλλά ήθελε μια πιο «ροκ εν ρολ εκδοχή» του νυφικού αναφέρει η Daily Mail.

 

 

 

 

 

Η ζωή της  Ναταλία Βοντιάνοβα 

Η Νατάλια Βοντιάνοβα μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά του της Ρωσίας και κατέκτησε όλον τον κόσμο του μόντελιγκ χάρις στην απίστευτη ομορφιά της. Έχει μια αυτιστική αδερφή ενώ όπως έχει η ίδια πει πολλές φορές μγάλωσε σε μια δεμένη οικογένεια όπου έλαβε απεριόριστη αγάπη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend is for family and friends ??@iamconstantin @florianloves❤️ always

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Vodianova (@natasupernova) στις

 

 

 

'Εργαζόταν για να μπορεί να βοηθά στα έξοδα του σπιτιού. Σε ηλικία 15 ετών, υπέγραψε με ένα πρακτορείο μοντέλων και έγινε διάσημη στον χώρο της μόδας.

Έχει συνολικά 5 παιδιά – τα τρία o Lucas Alexander, η Neva και ο Viktor με τον πρώην σύζυγό της Τζάστιν Πόρτμαν, τον οποίο παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία. Τα δύο της μικρότερα παιδιά τον Maxim και τον Roman τα απέκτησε με τον πλέον σύζυγό της. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ