Η Σία Κοσιώνη μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Πριν κουρευτώ, έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου - Του λέω, να τα κάνω έτσι; Μου λέει...» (Φωτό & Βίντεο)

"Πιστεύω ότι ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο μας, όλα κινούνται γύρω από το χαρακτήρα μας"

Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν η Σία Κοσιώνη, η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η anchorwoman, αποφάσισε να μιλήσει στην Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή και την απόφαση που πήρε πριν λίγο καιρό να κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της.

 

 

Όσον αφορά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει on air η ίδια, ανέφερε: «Eίμαι πολύ πιο κυνική από ότι ήμουν στο παρελθόν.

 

 

Με τα χρόνια έχω γίνει πιο σκληρόπετση. Μαθαίνεις να το διαχειρίζεται, αποκτάς μια φυσική άμυνα.

 

 

Στη φωτιά στο Μάτι βγήκε μια κοπέλα στον αέρα που έκλαιγε και ούρλιαζε και έψαχνε τη μαμά της και ζητούσε βοήθεια. Αυτό πώς το διαχειρίζεσαι;

 

 

Με ευαισθησία, με ψυχραιμία και με αλήθεια. Είσαι ο επαγγελματίας μαζί με τον άνθρωπο, σε ένα, εκείνη τη στιγμή.

 

 

Δεν πιστεύω ότι είμαστε πιο ευαίσθητες από τους άντρες. Πιστεύω ότι είμαστε πιο σκληρές ή τουλάχιστον μπορούμε να γίνουμε πιο σκληρές, αν το θελήσουμε. Η συνταγή που λειτουργεί για μένα, θέλω να ξέρω που πατάω, δεν θέλω να κοιτάζω στον ουρανό και μπροστά μου να έχω γκρεμό.

 

 

Είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Πιστεύω ότι ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο μας, όλα κινούνται γύρω από το χαρακτήρα μας.

 

 

Ένας τρόπος για να διατηρηθείς, δεν ξέρω αν θα καταφέρω σε 10 – 15 χρόνια, άλλωστε δεν έχω σκοπό να γεράσω μπροστά στο γυαλί, πιστεύω πρέπει να βρίσκεις τρόπους για να διατηρήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον σου.

 

 

Δεν θέλω να νιώθω ότι βαλτώνω, σε όλους τους τομείς της ζωής μου και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Με τρομάζει η στασιμότητα. Για παράδειγμα, εγώ τώρα στη δημοσιογραφία κατέχω μία κορυφαία θέση. Αυτό ήταν;»

 

 

Σχετικά με την τολμηρή αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της και την εξωτερική της εμφάνιση η Σία Κοσιώνη εξήγησε: «Η αλήθεια είναι ότι λίγο το φοβόμουν, λόγω της δουλειάς μου, όχι για κάποιο άλλο λόγο, από την άλλη δεν το φοβόμουν γιατί το είχα κάνει και παλιότερα.

 

 

Πριν το κάνω το σκεφτόμουν, μπορεί και δύο χρόνια. Συνεπώς, δεν ήταν ξέσπασμα.

 

 

Πριν κουρευτώ, έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου. Του λέω, να τα κάνω έτσι; Μου λέει: “Προχώρα”! Εάν είχα το κόκκινο φως από εκείνον, δεν ξέρω αν θα το τολμούσα, αλλά με ενθάρρυνε! Σημασία έχει να νιώθω εγώ καλά.

 

 

Ασχολούμαι με την εμφάνισή μου, λιγότερο από όσο θα έπρεπε. Πολλές φορές, τρέχω πάρα πολύ για να διεκπεραιώσω πάρα πολύ γρήγορα το κομμάτι που λέγεται εμφάνιση και να αφοσιωθώ στην ουσία της δουλειάς μου.

 

 

Ξέρω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μας και θα έπρεπε να το κάνω περισσότερο, το ξέρω, το κάνω όσο περισσότερο μπορώ! Τώρα, στην προσωπική μου ζωή, δεν έχω και τρομερό χρόνο κι επίσης, να σου πω την αλήθεια, είναι τόση η καταπίεση της εμφάνισης στη δουλειά, να είναι τέλειο το μαλλί, να είναι τέλειο το μακιγιάζ, το ρούχο που κάπως στην καθημερινότητα μου, ξεσπάσω.

 

 

Λέω: “δεν θέλω, θέλω ένα σκισμένο τζιν, θέλω μια φόρμα, θέλω ένα αθλητικό, ένα t-shirt και να βγω και δεν με νοιάζει καθόλου».

 

 

 

Τέλος, η Σία Κοσιώνη εξήγησε ότι τα αρνητικά σχόλια πλέον δεν την στενοχωρούν. Μία καλόπιστη κριτική ωστόσο θα τη βοηθήσει να γίνει καλύτερη: «Δεν στενοχωριέμαι πια με τα αρνητικά σχόλια, παλιότερα ναι. Θέλω την καλόπιστη κριτική. Αυτό μου αρέσει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ