Πως θα κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; - Το ζώδιο του έχει την απάντηση!

Τα απαραίτητα tips που θα τον κάνουν να μην μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου

Ανακάλυψε τα τρωτά του σημεία σύμφωνα με το ζώδιο του και κάνε την κατάκτηση του παιχνίδι!

ΚΡΙΟΣ

Για να κατακτήσετε έναν Κριό πρέπει να του δώσετε την εντύπωση ότι αυτός οδηγεί τη σχέση σας και τη κοινή σας ζωή! Μην πάρετε αποφάσεις χωρίς να ερωτηθεί το ζώδιο του Κριού γιατί τότε θα αντικρίσετε τον κακό του εαυτό! Διατηρείστε του το ενδιαφέρον με εκπλήξεις και ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για να κατακτήσετε έναν Ταύρο πρέπει να έχετε διαβάσει πολύ πριν το πρώτο σας ραντεβού! Μαγεύεται από τις έξυπνες και καλλιεργημένες γυναίκες! Να είσαστε έντιμοι και ειλικρινείς μαζί του, θέλει να νιώθει σταθερότητα και ασφάλεια. Μιλήστε για τις μαγειρικές σας ικανότητες για να τον ξετρελάνετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να κατακτήσετε έναν Δίδυμο πρέπει να είστε μονίμως σε εγρήγορση! Να διαθέτετε φαντασία και δημιουργικότητα ώστε να μην βαριέται. Κυρίως μην τον καταπιέζετε και φροντίστε να οργανώνετε εξόδους με κοινούς σας φίλους. Σχεδιάστε που και που ένα ταξίδι, μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, και κάντε του έκπληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπροστά σε έναν Καρκίνο μη μιλήσετε ποτέ για ακραίες ιδέες ή συμπεριφορές είναι πολύ παραδοσιακός τύπος και τον τρομάζει οτιδήποτε καινούργιο. Βρείτε χρόνο μέσα στην καθημερινότητά σας για εσάς τους δυο αποκλειστικά και φερθείτε ρομαντικά, όπως με το να τον καλέσετε για ένα δείπνο, για μια βόλτα ένα σινεμά, θα τον ενθουσιάσετε!

ΛΕΩΝ

Για να κατακτήσετε ένα Λιοντάρι πρέπει να είστε ο εαυτό σας δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που προσποιούνται κάτι άλλο από αυτό που είναι. Μην παραμελείτε την εξωτερική σας εμφάνιση. Μην κάνετε το λάθος ποτέ να ισχυριστείτε ότι είστε σε κάτι καλύτερος-η από εκείνον-η. Ένα δώρο η ένα δείπνο σε ένα ιδιαίτερο  εστιατόριο θα τον ενθουσιάσει!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν δεν είστε λάτρεις της καθαριότητας και της τάξης τότε ποτέ μην βάλετε στο μάτι έναν Παρθένο! Απέφευγε να τον κρίνεις, προτίμησε μια συζήτηση ήπιων τόνων. Φυσικά  μην τολμήσεις να του  πειράξεις ποτέ τα προσωπικά αντικείμενα, την τσάντα του-ης και το γραφείο του. Κράτα ήπιους τόνους μαζί του για να τον κατακτήσεις!

ΖΥΓΟΣ

Με έναν Ζυγό πρέπει μονίμως να του τονώνεται το ηθικό τους! Η χαμηλή αυτοεκτίμηση τους κάνει νευρικούς και πολλές φορές ανισόρροπους! Τόνισέ του την αυτοπεποίθηση, από την οποία κάποιες φορές πάσχει λόγω ανασφάλειας. Δείξε του πάνω απ’ όλα και γενναιόδωρα την αγάπη σου και εξέφρασε τα συναισθήματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε τον να ζηλέψει! Εάν ζηλέψει τότε είναι δικό σας! Είναι το ευαίσθητο σημείο του! Αφήνετέ τον ελεύθερο και μην του κάνετε σκηνές ζήλιας, θα αρχίσει να ανησυχεί ότι δε σας ενδιαφέρει και τότε θα σας ζηλεύει εκείνος. Πέρα από το σεξ, και την κτητικότατα δεν έχει κάποια ιδιαίτερα στάνταρ για τον ερωτικό του σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ακούσει για τη μέθοδο με το σκοτσέζικο ντουζ; Αν ναι εφαρμόστε την αμέσως! Την μία θέλει προσοχή, την άλλη αδιαφορία! Δείξτε του ότι και χωρίς εκείνον περνάτε μια χαρά. Μην τον ψάχνετε διαρκώς στα τηλέφωνα και στο σπίτι του, αφήστε εκείνος να σας αναζητήσει κι όχι εσείς .Η προσωπική του ζωή είναι πάνω από όλα για εκείνον!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να κατακτήσετε έναν Αιγόκερω πρέπει να διαθέτετε έξυπνο χιούμορ!  Δείχνετε ενδιαφέρον για τους επαγγελματικούς του στόχους και προθυμία να βοηθήσετε όπου μπορείτε. Φροντίστε να είστε συνεπής στα ραντεβού σας, το στήσιμο και η αργοπορία τον τρελαίνουν. Δημιουργείστε καταστάσεις για να περνάτε και λίγο χαλαρά, όποτε μπορείτε, του αρέσει να γελάει και έχει έξυπνο χιούμορ, αν και τις περισσότερες φορές είναι αυστηρός και σοβαρός αναφέρει το astrologos.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για να τον κατακτήσετε πρέπει να τον ακολουθείτε και να συμφωνείτε με αυτά που λέει συνέχεια! Διατηρήστε την ενέργεια και την κίνηση μέσα στη σχέση σας, δεν μπορεί τα κοινότυπα και μονότονα πράγματα. Ένας Υδροχόος χρειάζεται να πιστέψει ότι έχει δίπλα του ένα συναγωνιστή σύντροφο και κάποιον που μπορεί να εμπιστεύεται, σιχαίνεται τα ψέματα και απεχθάνεται τον έλεγχο.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρέπει να διαθέτετε πολύ υπομονή και να τον κανακεύετε σε κάθε του γκρίνια! Ρομαντισμός, παιχνίδι, γέλιο. Διατηρείστε ένα ήρεμο και γλυκό κλίμα στη σχέση σας. Δεν μπορεί τους καυγάδες και τους διαπληκτισμούς. Δείχνεται του ότι τον αγαπάτε, τον νοιάζεστε και τον φροντίζετε, δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα και μην τον αγχώνετε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ