Καρδίτσα: Θρίλερ οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης φαρμακοποιού – Συγκλονίζει η μητέρα της: ''Περιμένω στο παράθυρο μήπως & φανεί''

Η μητέρα της φαρμακοποιού που αγνοείται στην Καρδίτσα ελπίζει σε ένα καλό νέο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και σήμερα Πέμπτη (24/9) οι έρευνες για την αγνοούμενη γυναίκα που το βράδυ της Παρασκευής (18/9) έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Πάμισο ποταμό στο σημείο που συνδέεται η νέα γέφυρα με τον Περιφερειακό στο Μουζάκι.

Όπως ενημέρωσε το KarditsaLive.Net ο επιχειρησιακός διοικητής Καρδίτσας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύραρχος κ. Γιώργος Νταουτάς, οι άνδρες της ΕΜΑΚ παραμένουν στην περιοχή και ερευνούν συνεπικουρούμενοι από την μονάδα drone.

Μάλιστα χθες Τέταρτη είχαν και βοήθεια από αέρος με την παρουσία ελικοπτέρου που παρέμεινε για μετά τις μεταφορές των εγκλωβισμένων για να βοηθήσει τις έρευνες.

Κατά τον κ. Νταουτά οι έρευνες θα συνεχιστούν για όσο χρειαστεί, σε ένα περιβάλλον που τις καθιστά πολύ δύσκολες. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά ακόμα κι αν κάποια στιγμή αποχωρήσει η ΕΜΑΚ, θα αναλάβει η εδώ Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

 

 

Συγκλονίζει η μητέρα της αγνοούμενης φαρμακοποιού

Εξακολουθεί να ελπίζει η μητέρα της 43χρονης φαρμακοποιού που χάθηκε στα νερά του Πάμισου στο Μουζάκι Καρδίτσας. Η γυναίκα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star παρακαλώντας για ένα πράγμα: Να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι.

"Να βρεθεί το παιδί. Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί" είπε η μητέρα της Ευδοκίας η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο κυκλώνας Ιανός έπληξε την περιοχή.

"Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω "εγώ δεν έχω ρεύμα" και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε. Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί. Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό", είπε η μητέρα της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ