Μουζάκι: Δραματικές ώρες στη κηδεία της άτυχης φαρμακοποιού – Κατευόδιο από γονείς & αδελφό (Φωτό & Βίντεο)

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία

Τραγικές στιγμές καταγράφηκαν στο Μουζάκι, όπου συγγενείς, φίλοι και ολόκληρο το χωριό είπαν το ύστατο χαίρε στο θύμα της φονικής κακοκαιρίας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της 41χρονης φαρμακοποιού Ευδοκίας – Μυρτούς Πλακιά τελέστηκε σε κλίμα οδύνης το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

 

 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Βάϊος & Φωτεινή, που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως δεν θα ξανά δουν το βλαστάρι τους και το μεγάλο της χαμόγελο, αλλά και ο αδερφός της Άρης, που στάθηκε βράχος όλες τις ημέρες αγωνίας που αγνοούνταν η Ευδοκία – Μυρτώ, προκειμένου να τη βρει και να την παραδώσει στην μάνα του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Βρέθηκε ανήμερα της εορτής της

Τραγική σύμπτωση, η άτυχη φαρμακοποιός εντοπίστηκε ανήμερα της εορτής της.

Ήταν λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (24.09) όταν σκύλος της αστυνομίας που συμμετείχε στις αδιάκοπες έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης σήμανε συναγερμό. Είχε εντοπίσει ένα ανθρώπινο μέλος να εξέχει από λάσπες και φερτά υλικά.

 

 

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για να ανασυρθεί η σορός και όταν αποδείχθηκε ότι ανήκε σε γυναίκα, το μυαλό όλων πήγε στη μοναδική που αγνοούνταν στην περιοχή μετά το καταστροφικό πέρασμα του “Ιανού”. Λίγη ώρα μετά, οι φόβοι επιβεβαιώνονταν: το πτώμα που είχε βρεθεί, ανήκει στην 43χρονη φαρμακοποιό, σύμφωνα με το tv10.gr.

Φωτογραφίες & Βίντεο: tv10.gr.

Η κινητοποίηση στο Μουζάκι ήταν τεράστια εδώ και έξι μέρες, από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν η άτυχη γυναίκα έπεσε στον ποταμό από τη γέφυρα, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το φαρμακείο.

 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ