Χώρισε ο Boris Johnson; Η μνηστή του, Carrie, μόνη με το μωρό τους σε διακοπές στην Ιταλία (φωτό)

Χωρίς τον Boris, στη λίμνη Como η 32χρονη Carrie... 

Νέος "πονοκέφαλος" για τον Βρετανό Πρωθυπουργό, Boris Johnson, μετά τις φήμες περί χωρισμού με την μνηστή του και μητέρα του μικρότερου γιου του, Carrie Symonds.

Οι φήμες ξεκίνησαν μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις διακοπές της Carrie στην Ιταλία. 

 

 

Η πρωθυπουργική μνηστή ήταν μαζί με τον μικρό τους γιο, Wilfred, αλλά χωρίς τον Johnson, στο ταξίδι της στην ειδυλλιακή λίμνη Como, γεγονός που πυροδότησε φημολογία περί χωρισμού του ζευγαριού, μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους. 

Διαβάστε επίσης: Boris Johnson: Διακοπές στη Σκωτία με την οικογένεια για τον Βρετανό Πρωθυπουργό - Με το μωρό στον μάρσιπο & τον σκύλο αγκαλιά (φωτό)

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η Carrie ήταν μαζί με δύο καλές της φίλες, την Nimco Ali και την Aline Nassif, ενώ μετά την επιστροφή της στη Βρετανία, την περασμένη Πέμπτη, πέρασε την Παρασκευή με τον Boris Johnson, στην πρωθυπουργική κατοικία, στο Νο10 της Downing Street, μαζί με το μωρό τους και τον σκύλο τους, Dilyn. 

 

 

Μάλιστα, συνεργάτες του Πρωθυπουργού και πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού.

«Η Carrie και ο Boris είναι πολύ ευτυχισμένοι... Οι μόνες ώρες που δεν είναι, στ' αλήθεια, μαζί είναι όταν εκείνος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, ως Πρωθυπουργός» αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ