The Voice: Η τρυφερή ιστορία της Ερόρας Χατζηδημητρίου που τραγουδούσε στο νεογέννητο γιο της στη θερμοκοιτίδα (Βίντεο)

Κατάφερε να πάρει το "εισιτήριο" για το μουσικό διαγωνισμό;

Με πυξίδα το όνειρό της να καταξιωθεί στο τραγούδι, η Ερόρα Χατζηδημητρίου βρέθηκε στο stage του "The Voice" για να διαγωνιστεί.

 

Στο βίντεο της παρουσίασης η Ερόρα μίλησε για τα παιδικά χρόνια της στη Νορβηγία, για τη μετακόμισή της στην Ελλάδα πριν από δέκα χρόνια λόγω του έρωτα, για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει εδώ αλλά και για την καταστροφική φωτιά στο Μάτι, που της στέρησε τη συμμετοχή της στο “The Voice” πριν από δύο χρόνια.

 

Η μουσική ξεκίνησε για την ίδια από μικρή όταν έλαβε μέρος σε talent show σε ηλικία 11 ετών ενώ στο Λύκειο μπήκε στον στρατό στην χώρα της. Πριν δύο χρόνια είχε δηλώσει συμμετοχή ξανά στο The Voice αλλά δεν πήγε στο casting που την είχαν καλέσει γιατί αυτό συνέβη μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. Μάλιστα ανέφερε: «Δεν είχα τη ψυχολογία να τραγουδάω και να είμαι σε αυτό το σόου, ήταν τεράστια καταστροφή».

 

Εκείνη την ημέρα ήταν στην παραλία με την κόρη της αλλά μόλις είδε τη φωτιά έτρεξε να κλείσει το σπίτι της και να μαζέψει ότι χρειάζεται. Το σπίτι σώθηκε αλλά ο περιβάλλων χώρος κάηκε.

 

 

Η Ερόρα παρά το γεγονός ότι επέστρεψε για να κυνηγήσει το όνειρό της, δεν απέσπασε τα πολυπόθητα «ναι» από τους κριτές.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ