Ο Στέφανο Σαρτίνι προσκαλεί την Ελένη Μενεγάκη – Έλα να κάνεις comeback μαζί μου (Βίντεο)

Δείτε όλα όσα είπε ο Στέφανο Σαρτίνι για την Ελένη Μενεγάκη

Στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα βρέθηκε καλεσμένος μέσω Skype από τη Ρώμη όπου βρίσκεται, ο Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, τις αλλαγές στα πρόσωπα, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη.

 

«Φέτος, υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, κάτι που δεν είναι κακό. Είναι πολύ καλό, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι λύση σε μία νέα εκπομπή ν' αλλάζει μόνο το πρόσωπο. Για μένα το βασικό είναι το φορμάτ της εκπομπής. Στην Ελλάδα τα προγράμματα των καναλιών είναι πολύ καθιστά από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι τα ίδια», τόνισε ο Ιταλός σκηνοθέτης.

 

Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι δεν του αρέσουν τα ριάλιτι γιατί είναι «trash. Μου αρέσουν τα show με ποιότητα».

 

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Στέφανο Σαρτίνι αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε ότι σε πιθανή αναβίωση του θρυλικού «Ciao» θα προσέγγισε εκείνη για την παρουσίασή του.

 

«Θα έκανα ένα καινούργιο show με την Ελένη Μενεγάκη. Φυσικά και θα την έβλεπα σε ένα βραδινό show. Εγώ πιστεύω ότι είναι καλό που σταμάτησε για λίγο. Δεν χρειάζεται να μείνει για καιρό εκτός γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Αλλά χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο comeback, ωραίο και εντελώς διαφορετικό, πιο λαμπερό… μαζί μου! Είχαμε δουλέψει μια φορά μαζί σε καλλιστεία και ήταν ωραία εμπειρία», είπε ο Στέφανο Σαρτίνι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ