29χρονη είχε ένα μικρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της: Στην αξονική βρέθηκαν 2 μεταλλικές βελόνες στον εγκέφαλό της – Δείτε φωτό

Απίστευτη ιστορία... 

Mια 29χρονη γυναίκα από την Κίνα που υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία μετά από ένα μικρό αυτοκινητιστικό ατύχημα έμαθε ότι είχε δύο μεταλλικές βελόνες μέσα στον εγκέφαλό της.

Η 29χρονη γυναίκα από το Ζενγκζού είχε εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να να υποβληθεί σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους. 

Ο αξονικός τομογράφος δεν έδειξε κανένα απολύτως τραύμα στο κεφάλι, όμως οι γιατροί βρήκαν κάτι που τους σόκαρε.

Δύο βελόνες, μήκους περίπου 5 εκατοστών και διαμέτρου 4,9 χιλιοστών βρισκόντουσαν βαθιά στον εγκέφαλό της.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι οι βελόνες πρέπει να είχαν εισαχθεί σκόπιμα ή κατά λάθος στο κεφάλι της όταν ήταν πολύ μικρή, επειδή κρίνοντας από τη διάμετρο τους, δεν θα μπορούσαν να τρυπήσουν ένα πλήρως ανεπτυγμένο κρανίο.

Επιπλέον, η  Ζου, δεν θυμάται κανένα τραυματισμό στο κεφάλι της αναφέρει το oddity central.

Η ίδια είπε πως δεν είχε βιώσει ποτέ πόνο ή ανεξήγητους πονοκεφάλους και οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι λόγω του λεπτού μεγέθους των βελονών και της  περιοχής του εγκεφάλου που βρίσκονται, είναι απίθανο να προκαλέσουν προβλήματα.

Σύμφωνα με την κινεζική ιστοσελίδα Sohu, η γυναίκα έχει ήδη αναφέρει τα ευρήματα της αξονικής τομογραφίας στην τοπική αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποψίες για το πως μπορεί να έχουν τοποθετηθεί οι βελόνες στο κρανίο της , αλλά δεν ήθελε να αποκαλύψει τίποτα αυτή τη στιγμή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ