Story of the day: 29χρονος αρνητής του ιού μέσα από την εντατική – «Έλεγα ότι αυτά είναι αΐδιες» (Φωτό & Βίντεο)

«Κι εγώ νόμιζα ότι ο κορωνοϊός ήταν μια ανοησία αλλά είναι πραγματικός»

Αρνητής της ύπαρξης του κορωνοϊού ήταν ο 29χρονος Βρετανός Κρις Γκρέιλι, όταν, όμως, χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία στην αναπνοή που του προκάλεσε ο ιός άλλαξε γνώμη.

 

«Κι εγώ νόμιζα ότι ο κορωνοϊός ήταν μια ανοησία αλλά είναι πραγματικός», ακούγεται να λέει ο 29χρονος ενώ φοράει μάσκα οξυγόνου.

Ο Κρις Γκρέιλι μόλις μπορεί να ψελλίσει κάποιες λέξεις πίσω από τη μάσκα οξυγόνου της εντατικής. Εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου του Χάρντφορντσαϊρ και η ζωή του μοιάζει με κόλαση.

 

Το βίντεο ανήρτησε η Manchester Evening News, όπου ο Κρις λέει: "Κόλλησα τον ιό στην Τενερίφη. Νομίζοντας ότι ήμουν ανίκητος δεν φορούσα μάσκα. Πλήρωσα το τίμημα.

Δεν έχω υποκείμενα νοσήματα. Δεν θέλω κανείς να κάνει τα ίδια λάθη με εμένα. Τώρα είμαι στην Εντατική, περιμένοντας κι άλλη θεραπεία, και χωρίς να ξέρω αν θα τα καταφέρω.

 

Οπότε θέλω πραγματικά να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας αυτό το μήνυμα γιατί μπορεί να συμβεί στον καθένα, σας παρακαλώ, παρακαλώ πολύ, προσέχετε" λέει στο βίντεό του ο 29χρονος που μίλησε την Παρασκευή στη βρετανική εφημερίδα από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Φωτογραφίες & Βίντεο: DailyMail

 

Είπε ότι ασθένησε την προηγούμενη εβδομάδα στα Κανάρια Νησιά ενώ έκανε διακοπές. "Ήμουν άρρωστος το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών μου, έχασα τη γεύση, την όσφρηση, είχα κρύο ιδρώτα αλλά έγινε ακόμη χειρότερο όταν επέστρεψα σπίτι".

 

Πριν από τέσσερις ημέρες διαγνώστηκε με κορωνοϊό και οξεία πνευμονία. "Με έτρεχαν την Κυριακή το πρωί για τεστ και ακτίνες και με έστειλαν σπίτι την Κυριακή το βράδυ νομίζοντας ότι ήμουν καλά. Και μετά την Τρίτη το πρωί με έφεραν κατευθείαν στη μονάδα του κορωνοϊού".

«Είναι σοβαρό. Σας παρακαλώ ξυπνήστε», είπε μεταξύ άλλων απευθύνοντας έκκληση στους νέους ο Κρις Γκρέιλι που δίνει τη δική του μάχη από το κρεβάτι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ