Βίντεο: Οι αστυνομικοί έριξαν με απίστευτη βιαιότητα κάτω & έβαλαν χειροπέδες στον πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Trump - Ούρλιαζε «Δεν έκανα τίποτα»

Η επέμβαση έξι αστυνομικών στο σπίτι του Brad Parscale... 

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αστυνομία της πόλης Fort Lauderdale της Φλόριντα και δείχνει την επέμβαση των Αστυνομικών στο σπίτι του Brad Parscale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Parscale (@parscale) on

Όπως γράψαμε χθες, ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Donald Trump, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στην κατοικία του, όπου είχε πλήθος πυροβόλων όπλων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Parscale (@parscale) on

Διαβάστε επίσης: Όπλισε τα πιστόλια του για να αυτοκτονήσει - Δραματική τροπή για τον πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας Trump, Brad Parscale (φωτό)

Στο βίντεο βλέπουμε, αρχικά, τον 44χρονο να κάθεται, ήρεμος, έξω από το σπίτι του, φορώντας μόνο μία βερμούδα και κρατώντας στο χέρι του ένα κουτάκι αναψυκτικού. 

Στη συνέχεια, τρεις αστυνομικοί τρέχουν κατά πάνω του, τον ρίχνουν κάτω με απίστευτη βία και του βάζουν χειροπέδες, ενώ ο ίδιος φωνάζει «Δεν έκανα τίποτα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Parscale (@parscale) on

Άλλοι τρεις ένοπλοι Αστυνομικοί σπεύδουν στο σημείο, με τον Parscale, ο οποίος, μάλιστα, είναι ξυπόλητος, να συνεχίζει να τους λέει πως "δεν έχει κάνει τίποτα". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Parscale (@parscale) on

Να σημειωθεί πως η σύζυγος του Parscale ήταν εκείνη που ειδοποίησε την Αστυνομία, λέγοντας πως ο άνδρας της ήταν οπλισμένος και απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Parscale (@parscale) on

Ο Brad Parscale, ο οποίος ήταν επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Trump μέχρι και τον περασμένο Ιούλιο, νοσηλεύεται σε κλινική της Φλόριντα, ώστε να του γίνει ψυχιατρική αξιολόγηση όπως προβλέπει ο νόμος. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ