Η Μιμή Ντενίση & το συγκλονιστικό αντίο στην πολυαγαπημένη της μητέρα – «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» (Φωτό)

"Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό στην ζωή από την μάνα"

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ημέρες η Μιμή Ντενίση, η οποία θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας, Μαρίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια βδομαδα πριν λιαζοταν στην πλατεια του χωριου στα Καναλια.Στην πατριδα του αντρα της που τοσο αγαπησε.Χτες εφυγε απο την ζωη..η μαμα μου..η μανα μας..η γιαγια μας!! Χωρις προειδοποιηση!! Δεν ηταν ποτε αρρωστη!ομως η καρδια της την προδωσε!!!! Εφυγε οπως ηθελε ορθια γελαστη περιποιημενη τολμηρη!! Για μας το σοκ ειναι τεραστιο..Της οφειλω τα παντα!! Το γλυκο που εφτιαξε το Σαββατο ειναι ακομα στο τραπεζι..!! Η κηδεια της θα γινει την Πεμπτη σε κλειστο οικογενειακο κυκλο.Μακαρι να μπορουσα να σας εχω ολους κοντα μου να την απχαιρετησετε..ξερω ποσοι πολλοι την αγαπουσαν!!Μια προσευχη απο μακρια μου φτανει!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

Στο πλευρό της Μιμής Ντενίση βρίσκεται συνεχώς η κόρη της Μαριτίνα, ενώ η ηθοποιός έχει δεχτεί “συλλυπητήρια” από τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές της.

Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ευχαρίστησε όλους αυτούς που την στήριξαν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Σας ευχαριστώ όλους φίλους κοντινούς κ διαδικτυακούς φίλους για την αγάπη κ την στήριξη που μου προσφέρατε αυτές τις τόσο σκοτεινές μέρες για μένα .

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό στην ζωή από την μάνα..κ όταν την χάνεις …χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

 

Θα θελα να μπορούσα να σας αγκαλιάσω έναν έναν χωριστά γιατί ήσασταν μια μεγάλη αγκαλιά για μένα κ την οικογένεια μου.!», έγραψε η Μιμή Ντενίση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σας ευχαριστω ολους φιλους κοντινους κ διαδικτυακους φιλους για την αγαπη κ την στηριξη που μου προσφερατε αυτες τις...

Δημοσιεύτηκε από Mimi Denissi στις Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Η λατρεμένη της μητέρα η οποία στάθηκε δίπλα της μέχρι το τέλος, έφυγε ξαφνικά χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ