Chrissy Metz: H συγκινητική ιστορία ζωής της σταρ του "This is us" - H "μάχη" με τα κιλά, η φτώχεια & η κακοποίηση από τον πατριό της (φωτό- βίντεο)

Οι δυσκολίες, η "μάχη" με τα κιλά και η μεγάλη επιτυχία... 

Η Crissy Metz, η Kate Pearson της δημοφιλέστατης σειράς "This is Us", είναι μια μοναδική περίπτωση ηθοποιού, αλλά και μια μοναδική περίπτωση ανθρώπου. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Σαν την ηρωίδα της η 40χρονη ηθοποιός - που γιόρτασε προχθες τα γενέθλιά της - δίνει "μάχη" με το βάρος της μια ζωή, ενώ πέρασε μεγάλο μέρος του βίου της, νιώθοντας "αποτυχημένη" - μάλιστα, ο ρόλος που της άλλαξε τη ζωή ήρθε λίγο πριν τα παρατήσει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Η Metz γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 1980 στην πόλη Homestead της Φλόριντα, όμως όταν ήταν μόλις 6 μηνών μαζί με τους γονείς και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της, μετακόμισαν στην Ιαπωνία, καθώς ο πατέρας της, αξιωματικός του Ναυτικού, πήρε μετάθεση σε μία ναυτική βάση της χώρας. Έτσι, η Chrissy πέρασε τα πρώτα 8 χρόνια της ζωής της εκεί. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I think I was born with bangs.❤️#tbt

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 8 ετών, με την μητέρα της να παίρνει την ίδια και τα αδέλφια της και να επιστρέφουν στη Φλόριντα. Η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε και η Crissy απέκτησε δύο ετεροθαλείς αδελφές. Η ίδια έχει δηλώσει πως νιώθει ότι δεν γνωρίζει καθόλου τον πατέρα της. 

 

 

Όπως παραδέχτηκε, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή "Today" δεν έχει επαφές με τον πατέρα της. «Θα ήθελα να έχω σχέσεις μαζί του... Είναι φοβερός τύπος, αλλά απλώς επειδή είναι ο πατέρας μου δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να έχω σχέσεις μαζί του...» είπε χαρακτηριστικά. 

Όμως, το δράμα στα παιδικά χρόνια της Chrissy δεν σταμάτησε στη σχέση της με τον πατέρα της, Mark.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23. First-ish headshot #firstcolorheadshot #firstheadshot #lookinfortheblackandwhiteshot #imlateiknow

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Μετά την επιστροφή τους στην Αμερική, η μητέρα της Chrissy ξαναπαντρεύεται τον Crayton Hodge, έναν άνδρα που η ηθοποιός αποκαλούσε Trigger και υπήρξε πολύ σκληρός μαζί της. 

Από τον γάμο της μητέρας της με τον Hodge, η Chrissy αποκτά δύο ετεροθαλείς αδελφές που ο πατριός της λατρεύει, όμως, την ίδια την κρατά σε απόσταση και την κριτικάρει συνεχώς για το βάρος της. «Φαινόταν σαν να τον προσέβαλε το σώμα μου... Αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει να με κοιτάζει, ειδικά όταν έτρωγα» έγραψε η ίδια στο βιβλίο- αυτοβιογραφία της "This is me". 

 

 

Ο πατριός της, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να την χτυπά. «Δεν με χτυπούσε ποτέ στο πρόσωπο, μόνο στο σώμα - εκείνο που τον προσέβαλε. Θυμάμαι μία φορά ήμουν στην κουζίνα, αφού με είχε χτυπήσει και τον ικέτευα να μου πει τι είχα κάνει... Δεν μου απάντησε, απλά με έσπρωξε με το πόδι του» αποκαλύπτει. 

Η "μάχη" με τα κιλά

Η Crissy και η ηρωίδα που υποδύεται στο "This is Us", θα έλεγε κανείς πως έχουν βίους παράλληλους... Μάλιστα, όπως δήλωσε στο Hollywood Reporter, όταν διάβασε τον ρόλο της Kate για πρώτη φορά, σκέφτηκε πως επρόκειτο για «μία πραγματική γυναίκα που πάλευε στα αλήθεια. Είπα "Ω Θεέ μου, είμαι η Kate"».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Όπως έχει παραδεχτεί ήταν παχουλή από μωρό. «Κατά τη διάρκεια της ζωής μου υπήρξα πολλές φορές πιο αδύνατη. Αλλά σε γενικές γραμμές ήμουν ένα "γεμάτο" παιδί» έχει πει.

Μάλιστα, ένα ακόμη κοινό της με την Kate είναι πως και οι δύο έδιναν μια ζωή "μάχη" με το βάρος τους και πως οι γονείς τους δεν ήξεραν πως να το αντιμετωπίσουν αυτό. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Η ίδια έχει γράψει στο βιβλίο της πως θεωρεί ότι για την παχυσαρκία της φταίει η έλλειψη φαγητού όταν ήταν μικρή, καθώς η οικογένειά της ήταν πολύ φτωχή.

«Ζούσαμε με ελάχιστο φαγητό για πάρα πολύ καιρό... Οπότε όταν υπήρχε φαγητό ένιωθα πως έπρεπε να το φάω πριν εξαφανιστεί. Το φαγητό ήταν η μόνη μου χαρά» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Το βάρος της είχε πολλές αυξομειώσεις μέσα στα χρόνια. Όπως αποκάλυψε η ίδια, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, μέσα σε ένα χρόνο έχασε περίπου 23 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου της γάμου πήρε άλλα 46 κιλά.

Η φτώχεια και ο ρόλος στο "This is Us" 

Μετά το κολλέγιο εργάστηκε για λίγο ως δασκάλα στη Φλόριντα, ενώ όλα άλλαξαν για εκείνη όταν πήγε σε μία "ανοιχτή" οντισιόν μαζί με την ετεροθαλή αδελφή της, η οποία τότε ήταν 14 ετών, αδύνατη και ήθελε να γίνει μοντέλο. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Η Chrissy, η οποία έχει εξαιρετική φωνή, είπε ένα τραγούδι της Christina Aguilera στην οντισιόν αυτή, με τους υπευθύνους να την προτρέπουν να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και να ασχοληθεί με το τραγούδι και την υποκριτική.

 

 

Τότε η Metz ήταν 22 ετών και για τα επόμενα 14 χρόνια πήγαινε σε οντισιόν αναζητώντας δουλειά ως ηθοποιός, με όχι ιδιαίτερη επιτυχία. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Από το 2005 μέχρι το 2014 κατάφερε να βρει μόλις 8 δουλειές ως ηθοποιός - ανάμεσά τους συμμετείχε και στο επεισόδιο με τίτλο "Freak Show" της σειράς American Horror Story, όπου υποδύθηκε την "Fat Lady". 

 

 

Η ζωή της ήταν δύσκολη και όπως έχει παραδέχτει σε συνέντευξή της στον Jimmy Fallon είχε μόλις 81 σεντς στον τραπεζικό της λογαριασμό, όταν πήρε τον ρόλο στο "This is Us". 

 

 

Μάλιστα, όπως είπε, δεν ήξερε αν της έφτανε η βενζίνη για να πάει στην οντισιόν για τη σειρά. Ευτυχώς, τα κατάφερε και ο ρόλος της Kate της άλλαξε τη ζωή, με την ίδια να σημειώνει επιτέλους μεγάλη επιτυχία!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Η μέρα που πίστεψε ότι πεθαίνει

Η αβεβαιότητα στη ζωή και την καριέρα της δημιουργούσε μεγάλο άγχος στην Metz, που την ημέρα των 30ων γενεθλίων της, πίστεψε ότι πεθαίνει. 

Ανέβασε καρδιακούς παλμούς και νόμιζε πως πάθαινε καρδιακή προσβολή, όμως οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από κρίσεις πανικού. «Πανικοβλήθηκα και έχασα 36 κιλά σε λιγότερο από πέντε μήνες» λέει η ίδια. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chrissy Metz (@chrissymetz) on

 

Υπήρξε παντρεμένη με τον Βρετανό συγγραφέα Martyn Eaden, από το 2008, ενώ οι δυο τους πήραν τελικά διαζύγιο τον Δεκέμβριο του 2015. 

Τα τελευταία χρόνια, μετά και την επιτυχία της στο "This is Us" η Chrissy Metz είναι καλύτερα από ποτέ. Έχει γράψει βιβλίο με τα βιώματά της, τραγουδά, παίζει και έχει λάβει δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρη και μία για βραβείο Emmy για τον ρόλο της Kate. 

Μια γυναίκα που δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε, μέσα από πολλές δυσκολίες και προβλήματα, να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ