Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; - Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Από τον Μάιο και μετά, μπορεί να νιώσατε στασιμότητα ή ότι δεν εξελίσσονταν τα πράγματα όπως θέλετε είτε σε θέματα δουλειάς είτε στους προσωπικούς σας στόχους. Παρόλα αυτά, αν αντέξατε με τους όποιους κλυδωνισμούς στα θέματα της εργασίας σας, τώρα μπορείτε κάπως να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή αλλαγές και να βελτιώσετε τα πράγματα. Τώρα επανέρχεστε με έντονες φιλοδοξίες και θέλετε να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις για την καριέρα σας! Και μπορεί με ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας και σε λίγο καιρό και με ανάδρομο Ερμή, να μην είναι εύκολο να κάνετε μια εκκίνηση ή να νιώσετε ότι έχετε απόλυτη επιτυχία, όλα αυτά περίπου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, παρακάτω όμως τα πράγματα θα διευκολυνθούν αρκετά, γι’ αυτό μην αποθαρρύνεστε. Μην ξεχνάτε ότι φεύγοντας ο Κρόνος αφήνει πάντα ένα δώρο. Άρα τον Δεκέμβριο θα έχετε να λαμβάνετε!

ΤΑΥΡΟΣ: Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου, από τον Μάιο ως τώρα, μπορεί να νιώσατε ότι σας περιόρισε αρκετά σε σχέση με την επαγγελματική σας ανάπτυξη ή μπορεί να δημιούργησε και κάποιες αμφιβολίες για θέματα που αφορούν στις σπουδές. Ίσως, μάλιστα, απογοητευτήκατε από τους περιορισμούς και λόγω των συνθηκών. Όμως, από σήμερα ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο στις 17/12. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας σε πιο σταθερές βάσεις, να έχετε εξελίξεις και ανταμοιβές τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Σπουδές και επιμόρφωση ευνοούνται. Μπορεί να πάρετε μια διάκριση, ένα πτυχίο, μια επιβεβαίωση για τη σκληρή δουλειά. Φυσικά, όλα αυτά θα συμβούν κάπου μετά τα μέσα Νοεμβρίου, που θα συνηγορούν και οι άλλοι αστρολογικοί παράγοντες της περιόδου. Προς το παρόν ένας είναι ο δρόμος, αυτός της σκληρής δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από τον Μάιο μέχρι σήμερα, που ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία, μπορεί να αισθανθήκατε μετέωροι σε ό,τι αφορά μια προσωπική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Ίσως χάσατε την εμπιστοσύνη σας ή κάνατε δεύτερες σκέψεις για την πορεία αυτής της σχέσης. Από σήμερα, όμως, ο Κρόνος γυρίζει ορθός και θα σας επιτρέψει να βεβαιωθείτε γι’ αυτές τις αμφιβολίες που μπορεί να είχατε, αφού τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο, αλλά σίγουρα είναι απαραίτητο για να ξέρετε με ποιον θα συμβαδίσετε από δω και κάτω. Φυσικά, εκτός των άλλων, θα συνεχιστούν και τα μαθήματα οικονομικής διαχείρισης και πειθαρχίας, που όμως θα αρχίσουν να αποδίδουν αυτή τη φορά. Μπορεί για λίγο ακόμη να υποφέρετε, όμως, από τον Δεκέμβριο και έπειτα πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ