Η. Μόσιαλος: "Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα υπάρχει μετά τον Νοέμβριο - Σε καμία περίπτωση να μην κλειστούν στα σπίτια τους οι 65άρηδες" (Βίντεο)

«Το παίρνουν λίγο αψήφιστα οι δικοί μας υγειονομικοί. Όσο προσέχουμε τον κορωνοϊό, τόσο μειώνουμε την επίπτωση της γρίπης»

Τον Νοέμβριο βλέπει ως έναν επικίνδυνο μήνα σχετικά με τον κορωνοϊό ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα υπάρχει μετά τον Νοέμβριο, όταν οι δραστηριότητες θα μεταφερθούν στους εσωτερικούς χώρους» είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ενώ η Ελλάδα αριθμεί 416 κρούσματα.

 

Ο κ. Μόσιαλος τάχθηκε κατά του μέτρου να μπουν περιορισμοί μετακινήσεων στους ανθρώπους άνω των 65 ετών.

 

«Η στρατηγική που πρέπει να έχει η ελληνική πολιτεία είναι η προστασία των ηλικιωμένων και των ευάλωτων ομάδων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους οι 65άρηδες. Χρειάζεται συνεχής ενημέρωση ώστε οι νεότεροι να μην μεταφέρουν τον κορωνοϊό στις ευάλωτες ομάδες», σημείωσε ο κ. Μόσιαλος.

 

Για το αντιγριπικό εμβόλιο ο κ. Μόσιαλος ανέφερε πως προτεραιότητα έχουν όσοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες και αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή παροχής υπηρεσιών υγείας.

 

 

 

 

«Το παίρνουν λίγο αψήφιστα οι δικοί μας υγειονομικοί. Όσο προσέχουμε τον κορωνοϊό, τόσο μειώνουμε την επίπτωση της γρίπης» είχε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ